Nova godina

Kupatilski ventilator jedan je od najvažnijih elemenata svakog kupatila. Bez obzira na to da li renovirate svoje kupatilo, tražite način da poboljšate kvalitet vazduha u vašem domu ili ne posedujete ventilator za kupatilo, predstavljamo vam 5 razloga zašto je kupatilski ventilator neophodan u vašem domu.

  • Sprečava nastanak buđi i smanjuje vlagu

Buđ raste u vlažnom okruženju i zato je velika vlažnost u kupatilu najčešći uzrok njenog nastanka. Kupatilski ventilator će smanjiti vlažnost u vazduhu i sprečiti razvoj buđi na zidovima, pločicama, ogledalima i drugim površinama u vašem kupatilu.

  • Poboljšava kvalitet vazduha

Kupatilski ventilator je odličan način da poboljšate kvalitet vazduha u vašem domu. Vlažan vazduh može uzrokovati iritaciju disajnih puteva i respiratorne probleme, a ventilator će pomoći u uklanjanju vlage i smanjenju nivoa štetnih čestica u vazduhu. Ovo je posebno važno za osobe koje pate od astme ili drugih respiratornih problema.

  • Eliminiše neprijatne mirise

Neprijatni mirisi u kupatilu su čest problem koji može biti veoma neugodan i neprijatan. Kupatilski ventilator će efikasno ukloniti neprijatne mirise i učiniti vazduh čistijim i svežijim. Ovo je posebno korisno za velike porodice ili u slučajevima kada kupatilo treba da koristi više osoba u kraćem vremenskom periodu (npr. prilikom raznih proslava, okupljanja, poseta prijatelja i rodbine i slično).

  • Štedi energiju

Kupatilski ventilator vam može pomoći da uštedite novac na računima za struju, posebno u zimskom periodu i tokom hladnih dana u godini. Umesto da otvarate prozor i koristite prirodnu ventilaciju, kupatilski ventilator će efikasno izvući vlažan vazduh i neprijatne mirise iz prostorije, bez gubitka toplote i grejanja.

  • Produžava trajnost vašeg kupatila

Dugoročno, vlažan vazduh može uticati na strukturu vašeg kupatila i dovesti do propadanja i oštećenja. Smanjenje vlage u vazduhu i sprečavanje nastajanja buđi pomoći će u očuvanju zidova, pločica i drugih površina u vašem kupatilu. Kupatilski ventilator će produžiti trajnost vašeg kupatila i uštedeti vam novac na popravkama ili renoviranju u budućnosti.

NAJBOLJI VENTILATORI ZA KUPATILA

Najbolji ventilatori za kupatila vrhunskog kvaliteta, koji garantuje dugotrajnost i besprekoran rad uređaja, mogu se pronaći u ponudi beogradske kompanije Mak Trade.

Mak Trade ventilatori za kupatila različitog su dizajna i načina rada, prilagođeni različitim potrebama i veličinama prostora, tako da se za svačiji ukus, potrebe i budžet može pronaći željeni proizvod. U bogatom asortimanu se nalaze: standard, hidro-tajmer, modularni i CATA kupatilski ventilatori, kao i neophodna prateća oprema i materijal. Uz sve proizvode koje kupite u Mak Trade-u dobijate garanciju, koja za određene modele kupatilskih ventilatora važi čak 5 godina.

Najbolji ventilatori za kupatila nisu jedina zanimljiva i korisna grupa proizvoda koju možete pronaći u Mak Trade internet prodavnici ili maloprodajnim objektima. Pored kupatilskih, tu se nalaze još i: indistrijski ventilatori, aksijalni ventilatori, višenamenski i ostali ventilatori, kao i kompletan ventilacioni pribor i oprema.

Pored toga, Mak Trade je specijalizovan i za proizvodnju i prodaju artikala iz oblasti: automatike, elektroinstalacionog materijala i galanterije, rezervnih delova bele tehnike, tela za osvetljenje i pratećeg pribora, grejnih tela itd.

Svakodnevno, iz njihovog proizvodnog pogona izlaze proizvodi sa oznakom MTG i M-T: od aspiratora, višenamenskih ventilatora, grejača, razvodnih tabli, automatskih osigurača, višestrukih prenosnih priključnica, motalica, pa sve do priključnih kablova, kalorifera, kupatilskih grejalica, DM sklopki i drugih proizvoda.

Mak Trade možete posetiti lično ili putem online prodavnice, a kontakt možete ostvariti i putem e-maila office@maktrade.rs ili broja telefona 011/3531-700.

Mak Trade – Tradicija i kvalitet koji se prepoznaje