Nova godina

Splav Pristan Beograd usidren je na 25. maju, na dobro poznatoj adresi Dunavski kej 25. Specifičnost njegovog položaja ogleda se u činjenici da u njegovoj neposrednoj blizini nema drugih splavova.

Takav položaj omogućava neometano uživanje u fascinatnom pogledu na okolinu, reku i zalazeće zrake sunca nad Beogradom.

Za moderan i unikatan enterijer pobrinuo se studio Autori. Rezultat je očaravajuće šarmantan ambijent koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Splav Pristan
Splav Pristan

Splav Pristan – program

Splav Pristan krasi program za koji možemo reči da je pažljivo i iskusno isplaniran. Poznati di-džejevi zaduženi su za pozitivne vibracije i dobar provod. Muzički repertoar baziran je na najboljim numerama RnB muzike.

Splav Pristan popularnost je stekao svojim čuvenim žurkama poznatim pod imenima Zalazak i Izlazak. Party Izlazak organizovao se vikendom od 22h, dok su radni dani bili rezervisani za matinee zabave Zalazak, koje su počinjale oko 16h.

 

Splav Pristan

Obzirom na veličanstveni pogled sa Pristana, jasno je odakle je potekla ideja za ovakav koncept zabava. Sa nestrpljenjem očekujemo početak nove sezone kako bismo uživali u novim iznenađenjima koje nam splav Pristan priprema.

Na splavu Pristan možete organizovati i sve vrste proslava. Na raspolaganju Vam je vrhunska usluga, fenomenalna atmosfera i odlična lokacija.