Nova godina

U ugostiteljskom svetu postoje ona posebna mesta koja se ističu svojom sposobnošću da transformišu čak i sasvim običan događaj u nešto zaista magično. Domus event centar, smešten u srcu starog dela Zemuna, upravo je jedno takvo mesto. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom elegancije, sofisticiranosti i prvoklasne usluge, Domus nudi sve što je potrebno da svaki događaj postane čarolija koja se ne zaboravlja. Ali, kako tačno Domus postiže ovu magiju? Otkrivamo vam tajne koje stoje iza uspeha ovog prestižnog prestoničkog event centra.

Personalizovani pristup

Ključ uspeha Domus event centra leži u njegovom personalizovanom pristupu. Svaki događaj se pažljivo planira i prilagođava individualnim potrebama i željama klijenata. Bilo da planirate venčanje iz snova, svečanu gala večeru ili korporativni skup, Domusov iskusni tim ugostitelja i event organozatora pažljivo sluša vaše ideje i pretvara ih u realnost. Posvećenost detaljima i sprenost da čak i najneobičnije i najzahtevnije želje realizuje, osigurava da svaka proslava odražava lični stil i viziju domaćina i učini događaj autentično vašim.

Domus event centar i očaravajuća elegancija prostora

Domus event centar predstavlja vrhunac elegancije u svetu svečanih prostora za proslave i posebne događaje. Svojom arhitekturom, odabranim enterijerom i unikatnim detaljima nudi atmosferu luksuza i ekskluziviteta. Od visokih plafona i elegantnih lustera do raskošnih tkanina i umetničkih dela, svaki element prostora je pažljivo odabran da doprinese svečanom i elegantnom ambijentu i utisku.

Bilo da se radi o glamuroznom venčanju, prestižnom korporativnom skupu, rođendanu ili bilo kojoj drugoj svečanoj prilici, Domus nudi izvanredan prostor koji ne samo da oduzima dah svojom lepotom, već i funkcionalnošću, pružajući idealne uslove za nezaboravne događaje.

Prostor ovog event centra, sastavljen od prostrane svečane sale i intimne galerije na spratu, je fleksibilan i omogućava različite konfiguracije i dekoracije prostora koje transformišu prostor od minimalističkog do raskošnog, zavisno od teme i stila događaja.

Domus može komforno i udobno ugostiti do 140 osoba u banket postavci ili oko 200 gostiju u postavci koja podrazumeva elegantne barske stolove.

Savršena lokacija

Lokacija Domus event centra je sama po sebi spektakularna. Smešten na keju, uz obalu Dunava, u najlepšem delu Zemuna, Domus gostima nudi očaravajuć pogled na okolinu i atmosferu koja dodaje dozu romantičnosti i elegancije vašim proslavama.

Domus event centar i vrhunska gastronomija

Jedan od najvažnijih aspekata svake proslave je hrana, a u Domusu to odlično znaju. Kulinarski tim ovog event centra sastoji se od iskusnih kuvara koji majstorski pripremaju kako lokalne tako i internacionalne specijalitete.

Svaki meni je osmišljen tako da zadovolji i najzahtevniji ukuse, kao i specifične gastronomske želje ili dijetetske potrebe gostiju. Od svečanih večera, preko koktel prijema do velikih proslava, svako jelo se priprema sa znanjem, strašću i posvećenošću, te gostima pruža ne samo obrok, već pravu gastronomsku avanturu.

Izvanredna usluga

Na kraju, ono što zaista izdvaja Domus event centar je izvanredna usluga. Njegovo profesionalno osoblje posvećeno je pružanju besprekorne usluge na svakom koraku. Od planiranja do realizacije, tim je tu da osigura da sve teče glatko, omogućavajući vam da se opustite i uživate u svakom trenutku, bez brige. Uz Domus, gostoprimstvo je podignuto na viši nivo jer su u njemu osmeh, pažnja, briga o svakom gostu i efikasnost standard.

Zahvaljujući svim ovim elementima, Domus event centar nije samo mesto gde se događaji odvijaju, već je mesto gde se proslave pretvaraju u nezaboravne trenutke, ostavljajući trajne uspomene za sve prisutne.

Izaberite Domus za vašu sledeću proslavu i doživite čaroliju koju može pružiti samo vrhunski event centar!

Pozovite +381 69 251 5225 ili pišite na info@domusevent.rs.