Ukoliko žudite za uzbuđenjem, očekuje vas fenomenalna ponuda za rafting na Tari u maju koja je i više nego primamljiva. Rafting Tarom poslednjih godina postao je prava aktrakcija svim ljubiteljima avanture i onima koji tragaju za novim uzbuđenjima.

 

TARA RAFTING

 

Tara rafting učiniće vaš vikend nezaboravnim i magičnim. Za ovakvu priliku potrebno vam je samo da povedete vaše prijatelje i uputite se ka jedinstvenom kampu Rajska rijeka i prepustite se magiji koja vas tamo očekuje. Druženje, priroda i uzbuđenje je ono po čemu je ovaj kamp na široko poznat, zbog čega je rafting kamp Rajska rijeka topla preporuka mnogih.

 

tara rafting

Maj je savršen mesec za rafting Tarom jer vas očekuje toplo vreme, a u ovom periodu reka je najuzbudljivija i brža u odnosu na period tokom leta. Uživaćete u njenim brzacima koji će vam podići adrenalin do maksimuma i obezbediti vam dobro raspoloženje.

U kampu Rajska rijeka dobićete kompletnu opremu za rafting, a u avanturu idete sa iskusnim skiperom koji savršeno poznaje svaki delić reke i njenog kanjona. Ono što je nainteresantnije, jeste da ćete imati priliku da uživate u prirodnim lepotama koje je moguće videti samo tokom raftinga na Tari.

Kamp se nalazi u Foči, u Bosni i Hercegovini što pruža posebno uzbuđenje jer ćete imati priliku da se u potpunosti stopite sa prirodom. Ceo kamp je okružen planinama Vučevo, Vukuša, Zlatni bor, Maglić, Volujak, Zelengora, Durmitor, Ljubišnja, i čak tri kanjona: Tare, Pive i Drine. Uz nataknutu prirodu, imaćete pravu priliku za opuštanje i uživanje.

Za najlepše trenutke kombinacija Tara rafting i najlepši predeli prirode učiniće da se osećate potpuno sveže i puni energije.

rajska rijeka kamp
Rajska rijeka kamp

 

Za sve koji planiraju da uživaju u kampu Rajska rijeka u maju, obaveštenje možete pročitati u nastavku:

Za putovanje u BiH, kao i za povratak u Srbiju NIJE POTREBAN PCR TEST. Putovanje se odvija bez ikakvih ograničenja.

 

COVID GARANCIJA:

Refundacija 100% uplaćenih sredstava u slučaju zatvaranja granice sa Bosnom i Hercegovinom (rafting centri se nalaze kod mesta Foča, Republika Srpska, BiH) ili u slučaju nemogućnosti organizovanja raftinga zbog eventualnog pogoršanja epidemiološke situacije.

Mogućnost iskorišćenja 100% uplaćenog avansa na drugi termin u slučaju sprečenosti odlaska na putovanje zbog zdravstvenih problema uzrokovanih virusom.

Neka vaša rafting avantura počne već ovog meseca!