Nova godina

Na vaše pitanje gde izaći subotom u Beogradu, naša glavna prestonica nudi najviše opcija za kvalitetan i uzbudljiv izlazak. Ukoliko uživate u izlascima a imate mogućnost za opuštanje samo subotom, bez brige, toliko je mesta gde je subota veče najbolja prilika da se provedete nezaboravno. Ponekada nije jednostavno odabrati pravi ambijent u kojem će vam biti zaista dobro u provodu, zato smo mi odabrali neke lokale gde je subota veče uvek na samom vrhuncu.

GDE IZACI SUBOTOM

Gde izaci subotom, a da možete očekivati veče ispunjeno pozitivnom energijom i kvalitetnom uslugom? Svaki lokal je jedinstven i drugačiji na svoj način, ali ono što im je zajedničko – jeste uvek specijalan provod. U zavisnosti od vašeg ukusa, odaberite najbolji klub i uživajte u provodu do jutra.

Ukoliko birate domaću muziku, u nastavku upoznajte najpopularnije lokale za gde izaći subotom:

BARAKA BAR

baraka bar
Baraka bar

Baraka bar je popularno mesto za sve one koji žele ukusan izlazak sa stilom. Ovo mesto okuplja prave ljubitelje kvalitetne live svirke i opuštene atmosfere u kojoj ćete zaista uživati. U Baraci je svako veče posebno i prepuno pozitivne energije koja će vam sigurno prijati, posebno kada je reč o suboti. Dok uživate u dobroj muzici, možete uživati i u fanstastičnim gastronomskim specijalitetima, koji se odlično uklapaju sa vinima iz ponude, a koja pristižu iz najboljih vinarija. Kao mesto koje okuplja one iskusne, preporučujemo da doživite atmosferu u Baraka baru.

Info & Rez: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

KAFANA BARBERI

Kafana Barberi
Kafana Barberi

Kafana Barberi je relativno novije mesto u gradu koje je veoma brzo postalo omiljeno svima onima koji uživaju u pravim beomskim večerima. Ovo je jedno od onih mesta gde se mođete popeti na stolicu i uživati u omiljenoj pesmi dok cela kafana peva na sav glas. Očekuje vas uvek dinamičan provod, posebno subotom, kada je noć puna do poslednjeg mesta. Svakog vikenda očekujte atraktivne nastupe i najveće domaće hitove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ako želite tipičan kafanski ambijent, kafana Barberi biće vaš pravi odabir.

Info & Rez: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

DRUGA KUĆA

Druga kuća
Druga kuća

Druga kuća predstavlja mesto duge tradicije i najboljeg provoda subotom uveče. Ono što izdvaja Drugu kuću od mnogih lokala, jeste atraktivan klubski ambijent i kafanska atmosfera koja ostavlja bez daha. Iz sezone u sezonu, Druga kuća nudi sve bolji provod kojem je teško odoleti, posebno kada je u pitanju subota veče. Ovde ćete uživati u sjajnim nastupima popularnih pevača, kao i u atmosferi koja je definitivno jedinstvena i uzbudljiva za svakog gosta. Ukoliko volite pravu kafansku atmsoferu koja traje do jutra, Druga kuća je odličan mesto za vas i vaše prijatelje.

Info & Rez: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

SANTO DOMINGO BAR

Santo Domingo bar
Santo Domingo bar

Santo Domingo bar je dobro poznato mesto za sve ljubitelje prijatnih svirki koje možete posetiti gotovo svake večeri tokom nedelje. Naravno, subota je najbolje veče u toku nedelje ovde jer imate priliku da slušate poznata imena velikih muzičara koji će učiniti vikend nezaboravnim. Santo Domingo bar postoji već nekoliko godina, i iz godine u godinu sve je više zainteresovanih za ovo mesto, kao i onih redovnih koji ne propuštaju nijednu subotu. Ako želite sigurno mesto za neodoljivu subotu, Santo Domingo bar vas sa zadovoljstvom očekuje kako bi vas kvalitetno ugostio.

Info & Rez: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)