Oni koji poznaju kafanski provod reći će da je Kafana Bajka – najbolja kafana u Beogradu. Taj jedinstveni provod koji ovde možete doživeti ne može se uporediti ni sa jednim drugim mestom.

Od kako postoji, pravi ljubitelji kafane dobili su mesto u kojem mogu istinski da se vesele. Atmosfera unutar zidova najlepše kafane ima posebnu draž i budi najlepše emocije kod svakog gosta.Nalazi se u najlepšem delu Beograda, na Košutnjaku i sama lokacija priča svoju priču. Daleko od grada i gradske gužve, ovde ćete uživati u svakom momentu provedenom u kafani.

Pravi kafanski enterijer doprineće uvek dobroj atmosferi i učiniće da se osećate kao pravi boem. Karirani stolnjaci, najbolja rakija i dobra muzika su sinonim za najbolji provod u gradu, a sve to imate upravo u ovoj kafani.

U kafani Bajka često ćete imati priliku da uživate u sjajnom repertoaru koji za vas pripremaju velike zvezde sa naše scene i koji sa zadovoljstvom nastupaju ovde. Svaki stih priča neku priču, i svaki trenutak učiniće da se zaista provedete onako kako zaslužujete.

T.Ž.