Nova godina

Kurs za frizera najbolji je način da postanite majstor stila. U svetu mode i lepote, friziranje igra jednu od ključnih uloga u stvaranju i izražavanju ličnog stila. Svaki čovek ima jedinstvenu frizuru koja odražava njegovu individualnost i ličnost. Ako ste oduvek osećali strast prema frizerskom pozivu i sanjali da postanete majstor stila, kurs za frizera je idealan put da ostvarite svoje snove.

Kurs za frizera je korak ka ostvarenju vaših snova o kreativnoj i uspešnoj karijeri. Kroz stručnu, teorijsku i praktičnu edukaciju, upoznavanje sa najnovijim trendovima, razvijanje kreativnosti i praktično iskustvo, postaćete majstor stila sposoban da transformiše i inspiriše kroz frizure.

Kurs za frizera Akademije Panjković pruža sve ove mogućnosti i pouzdano vas vodi ka ostvarenju vašeg potencijala u frizerskoj industriji. Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili frizer koji želi da unapredi svoje veštine i stekne sertifikat, kurs za frizera Panjković je pravi put ka uspehu i ispunjenju vaših profesionalnih ambicija.

KAKO VAM KURS ZA FRIZERA AKADEMIJE PANJKOVIĆ MOŽE POMOĆI DA POSTANETE MAJSTOR STILA?

Steći ćete neophodno znanje i veštine kurs za frizera je važan korak ka sticanju neophodnog znanja i veština u frizerskoj industriji. Kroz struktuiran program obuke učenici se upoznaju sa osnovnim tehnikama sečenja, stilizovanja, bojenja i tretiranja kose. Kroz teorijske lekcije i praktične vežbe, stiče se temeljno razumevanje anatomije kose i lica, tipova kože glave, kao i proizvoda i alata koji se koriste u frizerskom zanatu. Kurs za frizera Akademije Panjković nudi sveobuhvatnu obuku koja obuhvata sve aspekte frizerskog zanata, pružajući vam odličnu osnovu za uspeh u ovoj industriji.

Upoznaćete se sa najnovijim trendovima i tehnikama – frizerska industrija neprestano evoluira, a trendovi se menjaju iz sezone u sezonu. Kroz kurs za frizera, imate priliku da se upoznate sa najnovijim trendovima i tehnikama u frizerskom svetu. Kroz predavanja, demonstracije i praktičnu obuku, učite o inovativnim stilovima šišanja, bojenja, nadogradnje i stilizovanja kose. Kurs za frizera Akademije Panjković je osmišljen tako da vam pruži svežu perspektivu o frizerskoj industriji i pomogne vam da se prilagodite promenama i ostvarite vrhunske rezultate u svom radu.

Razvićete kreativnost i umetnički izraz – kroz kvalitetan kurs za frizera, imate priliku da razvijate svoju kreativnost i umetnički izraz. Kroz praktične vežbe i projekte, možete eksperimentisati sa različitim stilovima, teksturama, bojama i oblicima. Kurs za frizera Akademije Panjković podržava i podstiče vašu kreativnost, pružajući vam prostor da izrazite svoju jedinstvenost i stvarate frizure koje su pravi izraz vaše umetničke vizije.

Steći ćete praktično iskustvo kroz rad sa stvarnim klijentima u profesionalnom frizerskom salonu Panjković. Uz podršku iskusnih instruktora, dobijate priliku da primenite svoje veštine i znanje na različitim tipovima kose i stilovima. Ova praksa vam pomaže i da razvijete veštine komunikacije, timskog rada i upravljanja vremenom, koji su takođe ključni aspekti uspeha u frizerskoj industriji.

Dobićete mogućnost zapošljavanja i razvoja sopstvenog preduzetništva – kurs za frizera otvara vrata različitim mogućnostima zapošljavanja i preduzetništva. Nakon završetka kursa, možete se zaposliti u frizerskim salonima, kozmetičkim salonima, modnim studijima, na televiziji, pozorištu, hotelskim rezortima, modnim agencijama ili čak otvoriti sopstveni frizerski salon. Kurs za frizera Akademije Panjković pruža podršku učenicima u pronalaženju posla i daje smernice za pokretanje sopstvenog biznisa.

Moderno dizajniran i savremeno opremljen prostor škole za frizere Panjković nalazi se u stogom centru Beograda, na adresi Njegoševa 43, svega 100 metara udaljen od Slavije.

Za sva pitanja, detaljne informacije o programu školovanja i terminima upisa, pozovite +381 63 60 80 93.