Nova godina

Ukoliko želite da odaberete pravi kurs za frizera gde možete dobiti kompletnu obuku, predstavljamo vam prestižnu akademiju Panjković koja je dugi niz godina kurs za frizera broj 1. na teritoriji Srbije. Ako želite da budete inovativni, jedinstveni i da naučite sve tehnike pravih profesionalaca, ovo je škola koja će vam obezbediti i više od običnog kursa za frizera.

Kurs za frizera omogućuje vam da uđete u svet frizera, upoznate se sa najvećim tajnama velikih frizera i obezbedite sebi put do sigurnog vrha. Akademija Panjković je tu da vam olakša put do samog vrha i pripremi vas da budete najbolji u svojoj branši.

Kurs za frizera na akademiji Panjković je pažljivo kreiran u cilju što boljeg razumevanja i prakse koja vam je obezbeđena. Imaćete priliku da radite na živim modelima i upoznate se sa najkvalitetnijom kozmetikom na tržištu.

kurs za frizera 02

Da li ste znali da je kurs za frizera trenutno najtraženije zanimanje u celom svetu? Odaberite posao koji će vam doneti siguran uspeh a pored kojeg ćete takođe uživati u radu. Nema ništa lepše nego kada voliš svoj posao, jer to onda i nije posao nego pravo uživanje. Istraživajući domaće tržište, došli smo do zaključka da je kurs za frizera na akademiji Panjković najbolji kurs u Beogradu koji iza sebe ima veliki broj zadovoljnih učenika koji su danas vrhunski frizeri.

Na akademiji Panjković očekuje vas:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

KURS ZA FRIZERA CENA

kurs za frizera cena

Ono što mnoge često interesuje prilikom upisivanja, jeste kurs za frizera cena. Ono što može uticati na cenu kursa jeste kvalitet škole koja nudi kurs za frizera, materijal koji se koristi i trajanje kursa koji je osmišljen. Ako ste se odlučili za kurs za frizera na akademiji Panjković, očekuje vas pristupačna cena uz visok nivo kvaliteta kompletne obuke kojom ćete biti zadovoljni.

Ukoliko želite da upišete krus za ženskog frizera, kurs traje 6 meseci i cena iznosi 245€ mesečno. Kurs za muškog frizera traje 5 meseci i cena iznosi 200€ mesečno. Ovo je sjajna prilika da najbolje i najbrže savladate sve tehnike najboljih frizera i upoznate ljude slične vama. Probudite svoju kreativnost i uživajte u uspehu koji vas očekuje. Sve informacije o početku kursa možete dobiti putem broja +381 63 60 80 93.

T.Ž.