Nova godina

Usred zelne oaze i užurbanih gradskih ritmova, na raskršću mirnih vračarskih ulica, skriva se jedan od gastronomskih bisera Beograda – Le Petit Bistro Vračar. Ovo mesto, koje odiše pariskim šarmom i srpskom gostoljubivošću, pruža utočište ljubiteljima istinske kulinarske umetnosti.

Već pri ulasku, oseti se da je Le Petit Bistro više od običnog restorana. To je mesto gde se ljubav prema ukusima slavi na svakom tanjiru, gde se svaka čaša vina pažljivo bira da harmonično prati specijalitete kuće. Enterijer bistroa, sa svojim toplo osvetljenim prostorom i udobnim nameštajem, poziva na opuštanje i uživanje bez žurbe.

Kulinarska filozofija koju prati i neguje Le Petit Bistro Vračar temelji se na kombinovanju tradicionalnih tehnika sa savremenim gastronomskim trendovima. Meni je odraz sezonske ponude najkvalitetnijih sastojaka, maštovito ukomponovanih u jela koja zovu na degustaciju.

Od bogatih doručaka sa mirisnom pršutom, omletima, domaćim džemovima i sveže pečenim hlebom, preko zavodljivih predjela, ručno pravljenih pasta, burgera i tortilja, specijaliteta od mesa i ribe, do sofisticiranih desertnih kreacija, kao što su Bistro palačinke, kolač od maka i Trileće, svaki zalogaj u Le Petit Bistro- u je očaravajuća pustolovina za nepce.

Šef kuhinje, čiji se talenat i strast prema kulinarstvu, osećaju u svakom jelu, vodi tim koji s ljubavlju priprema i servira vrhunske obroke. Njihova posvećenost detaljima i želja da gostima pruže ne samo hranu, već celokupno iskustvo, čini Le Petit Bistro Vrčar mestom gde se hrana poštuje kao prava umetnost.

Vinska karta Le Petit Bistro impresionira selekcijom lokalnih i internacionalnih vina koja savršeno pristaju uz raznovrsne ukuse jela. Somelijer bistroa s entuzijazmom deli priče o svakom vinu, pomažući gostima da otkriju savršene kombinacije koje će obogatiti njihovo gastronomsko iskustvo.

Le Petit Bistro Vračar nije samo mesto za obrok, već je i mesto gde se susreću kulture, gde se prijateljstva produbljuju uz dobru hranu i piće i gde svaki dolazak postaje prilika za slavlje života. Bilo da je u pitanju mirna jutarnja kafa ili večernje opuštanje uz živu muziku, ovaj prestonički restoran pruža osećaj da ste uvek dobrodošli, da ste deo porodice.

Simfonija gastronomije, muzike i dobrog društva


Svake večeri, od srede do subote, dok se svetlost dana povlači iza krovova Vračara, Le Petit Bistro Vračar oživljava uz zvuke muzike koji odzvanjaju njegovim šarmantnim prostorom. Muzičke večeri u Bistrou su prava poslastica za ljubitelje dobrog zvuka i još boljeg društva. Dok se melodije nežnog popa i dinamičnog folka razlivaju prostorijom, atmosfera postaje gotovo magična, mameći goste da se prepuste ritmu i zaborave na brige svakodnevice.

U ovoj gastronomsko – muzičkoj oazi, pod zavodljivim svetlima, okružen očaravjućim notama i raspoloženim ljudima, svaki gost sa lakoćom nalazi svoje mesto. Le Petit Bistro postaje scena na kojoj se svirke pretvaraju u susrete, gde note postaju mostovi među ljudima, a večeri se pretvaraju u magična druženja i nezaboravna iskustva.

Dakle, Le Petit Bistro Vračar ne samo da nudi izuzetnu hranu i piće, već i priliku da se uživa u kvalitetnoj muzici i sjajnoj atmosferi. Ove muzičke večeri su savršen način da se završi dan, bilo da ste u potrazi za relaksacijom posle posla, mestom za romantični sastanak, druženje sa prijateljima ili za mestom gde možete proslaviti posebne trenutke sa voljenima. Uzavreli ritam muzike i šum zadovoljnih glasova koji se prepliću stvaraju melodiju koja se pamti, dodajući još jedan sloj čarolije već neodoljivoj atmosferi Le Petit Bistroa.

Otkrijte Le Petit Bistro Vračar – ljubav prema ukusima koja pretvara svaki obrok u nezaboravno iskustvo. Dobrodošli u svet gde se gastronomija slavi sa svakim zalogajem, gde se tradicija i inovacija susreću, i gde se prava ljubav prema hrani i muzici nikada ne krije.

Pozovite 064 640 0022 i rezervišite i Vi svoje mesto na vreme!

Vidimo se na Vračaru!