Nova godina

Najbolji aparati za toalete predstavljaju pravi odabir u današnje vreme ukoliko želite da držite higijenu toaleta na visokom nivou. Najbolji aparati za toalete uštedeće vaše vreme ali i novac, jer su osmišljeni tako da sami doziraju količinu određenog materijala.

Danas gotovo svaki ugostiteljski objekat poseduje aparat za toalete jer daju utisak visoke higijente i uklapaju se u svaki ambijent. Lako se postavljaju i ne zauzimaju puno mesta, a pored svega lako se i dopunjuju.

 

UGOSTITELJSKI APARATI ZA TOALETE

 

ugostiteljski-aparati-za-toalete

Ugostiteljski aparati za toalete su vrlo praktični i dizsjnirani tako da budu veoma praktični, a ukoliko vas zanima koji su to ugostiteljski aparati za toalete najbolji na tržištu, predstavljamo vam Hygiene Team. kao kompanija koja se na tržištu nalazi dugi niz godina, slobodno možemo reći da su najbolji i nude širok asortiman koji vam je neophodan za higijenu ugostiteljskih objekata.

Hygiene Team ima viziju da higijenu podigne na visok nivo kada su ugostiteljski objekti u pitanju i učuni svakog pojedinca zadovoljnim. Zahvaljujući velikoj ponudirazličitih aparata i proizvoda, postali su vodeći na tržištu, posebno kada su aparati za toalete u pitanju.

Aparati za tolete podrazumevaju aparate za papirnu galanteriju, kao i aparate za tečne sapune. Svaki aparat je jednostavno dizajniran i postoji u više boja, kako biste odabrali baš onaj koji se uklapa u vaš ambijent. Aparati za toalete umanjiće vašu obavezu koja podrazmeva često dopunjavanje istog. Hygiene Team osmislio je da aparati za toalete sami doziraju i tako umanje nepotrebno bacanje viška papira ili trošenje sapuna.

Uz ovakvu vrstu sistema aparata koje nudi Hygiene team, istu količinu papira postorišiće veći broj ljudi jer je kvalitet papira puno bolji. Deblji sloj savršeno upija tečnost zbog čega će jedan ubrus iz rolne potpuno obrisati vaše ruke. Zahvaljujući Hygiene tim-u, papirna galanterija i sapun koji se ubacuju u aparat  potpuno su nežni prema vašoj koži.

Hygiene Team nudi aparate za ubruse, za složive papire ili rolne, aparat za tečni sapun, kao i za higijenske kesice koje su takođe vrlo praktične.  Sa bogatim iskustvom i postojanjem od 2011. godine, Hygiene Team Profesional tačno zna šta je potrebnom svakom ugostiteljskom objektu.

Odaberite najbolje proizvode iz njihove ponude i opremite se na pravi način ukoliko želite da higijena vašeg ugostiteljskog objekta bude na visokom nivou. Ono što je sigurno, svi korisnici ugositeljskog objekta primetiće čistoću već na prvi pogled. Mi vam garantujemo kvalitet i uštedu vremena i novca.

Svakom proizvodu posvećen je posebna pažnja kako bi u potpunosti zadovoljili vaše potrebe. U nastavku vam predstavljamo najbolje aparate za toalete koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

 

 

DRŽAČ ZA HIGIJENSKE KESICE ELEVATION DESING

Držač za higijenske kesice
Držač za higijenske kesice

Držač za higijenske kesice Tork predstavlja jedan od najpopularnijih proizvoda iz ponude Hygiene Team jer se ovim držačem pokazuje visok nivo higijene u vašem objektu. U pitanju su kesice za lako otklanjanje otpada, i u pitanju je moderan dizajn aparata koji pristaje svakom ambijentu i jednostavan je za korišćenje.

 

DISPENZER ZA TOALET PAPIR U ROLNI TORK SMARTONE

Dispenzer za toalet papir u rolni
Dispenzer za toalet papir u rolni

Dispenzer za toalet papir u rolni Tork Smartone je takođe jedan od najpopularnijih proizvoda koji je dizajniran da izgleda jednostavno i elegantno, kao i da se veoma lako koristi. Pogodan je za toalete veće posećenosti i dozira listiće po principu jedan po jedan.

 

DOZATOR ZA SAPUN TORK

Dozator za sapun
Dozator za sapun

Dozator za sapun Tork je veoma jednostavan i lak za upotrebu. Zahvaljujući posebnom dizajnu i obezbeđuje visok nivo higijene vaših ruku. Sapun je nežan prema vašoj koži i sam dozira koliko je sapuna dovoljno za jedno pranje ruku.

 

Obezbedite sebi najbolje proizvode iz ponude i uživajte u ćistoći vašeg ugostiteljskog objekta. Hygiene Sistem olakšaće vašu svakodnevnicu i učiniti da se i vi i vaši posetioci osećate ugodno u vašoj rifmi, kompaniji ili ugostiteljskom objektu.

 

T.Ž.