Nova godina

Kurs za frizera koji nudi prestižna beogradska Akademija Panjković ne samo da je najpopularniji izbor u Beogradu i Srbiji, već i širom celog regiona, i to već godinama. Postoji mnogo razloga zašto je ovaj kurs toliko tražen i cenjen.

Frizerski kurs Akademije Panjković nudi izuzetnu mogućnost da učite i sarađujete sa nekim od najiskusnijih i visoko kvalifikovanih profesionalaca u frizerskoj industriji. Ovaj kurs vam pruža priliku da, kao početnik, postavite čvrste temelje u frizerskom zanatu ili, ako ste već iskusni frizer, dodatno usavršite svoje veštine u ovoj stalno evoluirajućoj profesiji.

Za postizanje uspeha u profesionalnoj frizerskoj karijeri, kao i u mnogim drugim zanimanjima, ključna je harmonija između obrazovanja i praktičnog iskustva. U Akademiji Panjković su svesni ove važnosti i stoga pružaju svojim studentima, pored temeljne teorijske nastave, i bogato praktično iskustvo rada na pravim klijentima i modelima. Ovaj praktični aspekt edukacije takođe uključuje upotrebu najsavremenijih profesionalnih frizerskih alata i opreme, kao vrhunskih materijala i kozmetičkih proizvoda, čime studenti stiču sveobuhvatno znanje i veštine potrebne za uspeh u frizerskom svetu.

Kurs za frizera koji organizuje Akademija Panjković je idealan izbor za sve, od onih koji tek ulaze u frizersku profesiju do već iskusnih frizera. Kurs je kreiran sa ciljem da razvije i unapredi osećaj za stilizovanje i tehničke veštine polaznika, čime povećava njihove šanse za uspešnu karijeru u frizerskoj industriji.

Jedan od ključnih elemenata je da, nakon što uspešno završite akreditovani program, položite sve testove i završni ispit, stičete sertifikat koji vam pruža brojne mogućnosti. Ovaj sertifikat je priznat ne samo unutar zemlje, već i na međunarodnom nivou, otvarajući vam vrata za široke profesionalne prilike.

Ako vaš cilj nije samostalna karijera, već rad u prestižnom frizerskom salonu, industriji zabave ili na međunarodnom kruzeru, završetak najtraženijeg kursa za frizera pruža vam i preporuku za buduće poslodavce. Ova preporuka vam može dati konkurentsku prednost u odnosu na druge kandidate, pomažući vam da se istaknete u procesu zapošljavanja.

KURS ZA FRIZERA NA AKADEMIJI PANJKOVIĆ


Akademija Panjković, kao renomirani priznati organizator obrazovanja odraslih sa akreditovanim programima u oblastima ženskog i muškog frizera, kao i nadogradnje kose, predstavlja idealan izbor za sve one koji sanjaju o uspešnoj karijeri u profesionalnom frizerstvu.

Standardni kurs za ženskog frizera traje šest meseci, dok kurs za muškog frizera obuhvata pet meseci obuke. Kurs za nadogradnju kose, kao i kurs za šminkanje, traju po dva meseca. Takođe, na raspolaganju vam je i ekskluzivni individualni kurs za frizera, koji uključuje ličnu obuku od strane Mikija Panjkovića, sa fleksibilnim terminima i trajanjem edukacije.

Za ambiciozne i željne znanja, postoji opcija da se upiše više kurseva istovremeno.

Pozovite +381 63 60 80 93, informišite se o uslovima upisa i terminima kada startuju naredni kursevi za frizera.