Nova godina

Profesionalna škola za frizera u Beogradu predstavlja kompletnu obuku gde ćete se upoznati sa gotovo svim tehnikama frizerskog umeća i gde ćete imati priliku da radite sa pravim profesionalcima. Ukoliko smatrate da je ovo vaš posao iz snova ili možda već imate iskustva i želite da se usavršite, ovo je sjajna prilika za vas, a profesionalna škola za frizera u Beogradu učiniće vaš put mnogo lakšim i jednostavnijim.

Na tržištu možete pronaći veliki broj škola za frizera koji nude obuke i usavršavanje, zato je važno pronaći onu pravu, koja vam garantuje kvalitet i sigurnu budućnost. Mi smo tu da vam pomognemoi olakšamo vašu pretragu.

SKOLA ZA FRIZERA

skola za frizera
skola za frizera

Škola za frizera iz godine u godinu beleži sve veće interesovanje jer je posao frizera trenutno zanimanje broj 1 u svetu, i mnogi žele da idu putem uspeha i karijere koja može biti zaista zadivljujuća. Ukoliko verujete u sebe, kreativni ste i želite da savladate  sve tehnike sa lakoćom, predstavljamo vam akademiju Panjković koja je već dugi niz godina najbolja škola za frizera u našem regionu.

Sa velikim iskustvom i dugogodišnjim radom akademija Panjković priuštiće vam najkvalitetniju obuku gde vas očekuje rad sa najkvalitetnijom kozmetikom i priborom na tržištu. U ponudi je kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera i možete odabrati kurs po svojoj želji.

skola za frizera
skola za frizera

Kurs za muškog i ženskog frizera osmšljeni su da traju 6 meseci, a oni koji već imaju iskustva, postoji mogućnost i ubrzanog kursa koji će trajati kraće. Škola za frizera na akademiji Panjković otvoriće vam mnoga vrata u svetu nege i lepote, a završetkom ove škole dobićete niz mogućnosti koje će vam biti od velike pomoći. Dobićete sertifikat koji je priznat u celom svetu, kao i preporuku za dalje zaposlenje. Takođe, postoji mogućnost učešća na raznim eventovima, zato ne propustite jedinstvenu priliku da budete viđeni.

Veliki broj polaznika koji su završili akademiju Panjković, danas imaju svoje salone ili rade u dalekim zemljama dugi niz godina. Očekujte visok nivo kvaliteta obuke kao i maksimalu posvećenost predavača odnosno, velikog profesionalca, Mikija Panjkovića.

Sve je osmišljeno u cilju vašeg zadovoljstva i sigurne obuke na kojoj ćete pažljivo razumeti svaki segment ovog popularnog zanimanja koji je sve popularniji. Probudite svoju kreativnost i uživajte u učenju tokom obuke gde ćete se zasigurno i dobro zabaviti. Škola za frizera akademije Panjković vas sa nestrpljenjem očekuje, zato ne propustite priliku da se izdvojite od drugih i pokažete svoje prave kvalitete.

T.Ž.