Još uvek niste smislili šta ćete raditi ovog leta? Predstavljamo vam rafting na Tari za nezaboravno leto i priliku da iskusite sve lepote čuvene reke koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Poznato je koliko priroda utiče pozitivno na naš organizam, zbog čega se svakome preporučuje da povremeno uživaju u svežem vazduhu i pogledu na najlepše predele.

U skladu sa tim, rafting na Tari je savršena prilika da se osvežite, napunite baterije i doživite nešto sasvim novo i uzbudljivo. Bili avanturista ili ne, rafting na Tari učiniće da se mnogo dobro osećate nakon avanture.

 

RAFTING NA TARI

rafting na tari
Reka Tara

 

Rafting na Tari podrazumeva avanturu na vodi u gumenom čamcu uz iskusnog skipera i kompletnom opremom. Najbolji period za rafting jeste proleće, kada je reka Tara najbrža i kada se sneg sa planina topi i čini reku najdinamičnijom.

Za one koji će po prvi put iskusiti rafting, celo leto je pred vama i reka je u ovom periodu mirnija, što znači da ćete uživati u ovoj jedinstvenoj avanturi. Pored adrenalina koji ćete osetiti, imaćete priliku da posetite mesta i vodopade koje je moguće videti samo tokom raftinga.

Rafting na Tari može biti još zanimljiviji ukoliko ga ukombinujete sa Zip Line– om ili recimo, Jeep Safari-jem. Upotpunite vašu avanturu trenucima koji su vredni svake pažnje i osetite moć prirode.

 

rajska rijeka kamp

 

Rajska rijeka kamp je jedan od najboljih kampova koji će vam priuštiti nezaboravan vikend. Kao jedni od lidera kada su rafting kampovi u pitanju, očekuje vas udoban smeštaj iskusno osoblje kao i kvalitetno druženje tokom vikenda.

Svim posetiocima spremili su niz iznenađenja kao i sve što vam je potrebno za nezaboravan rafting na Tari. Pozovite vaše prijatelje i uputite se ka kampu Rajska rijeka koji se nalazi na Foči, i to na samoj obali Drine. Doživite jutra kakva još niste doživeli i neka ovo leto bude najuzbudljivije leto do sada.

 

T.Ž.