Nova godina

Rafting Tara sezona 2024 uskoro startuje, a najatraktivniji aranžmani, akcije i popusti, tradicionalno vas očekuju u Rajskoj rijeci, najboljem rafting kampu na Drini.

Početak rafting sezone 2024, tokom koje vas očekuju sjajni promotivni paketi i specijalni popusti, zvanično je zakazan za 19. april, a planirano je da sezona spusta, u zavisnosti od vremenskih prilika, traje do kraja meseca oktobra.

Rafting kamp Rajska Rijeka poseduje sve što je neophodno da provedete jedan očaravajući, aktivan odmor u prirodi, podesan za sve generacije i sve ljubitelje prirode i adrenalina, bez obzira ne prethodno rafting iskustvo.

Očekuje vas prvoklasan smeštaj u moderno opremljenim, standard ili superior, bungalovima sa sopstvenim kupatilima. Izrađeni u autentičnom etno stilu, karakterističnom za ovo podneblje, različitog su kapaciteta, od dvokrevetnih do šestokrevetnih. U superior bungalovima, gostima su na raspolaganju i klima uređaj, TV, sef i mini bar.

Uživaćete u restoranu domaće kuhinje u kome je hrana preukusna i lako prilagodljiva svim tipovima ishrane gostiju. U večernjim satima, restoran se pretvara u klub u kome se, uz zvuke žive muzike, možete družiti, upoznavati sa drugim gostima i opustiti uz čašicu pića i degustaciju lokalnih domaćih proizvoda.

Gostima je na raspolaganju još i: parking sa video nadzorom, WiFi internet, sportski tereni, veliki bazen, privatna plaža na Drini, bilijar, dečije igralište, prostrano dvorište sa ležaljkama i još mnogo toga.

Rafting Tara nije jedina outdoor aktivnost u kojoj se možete oprobati i uživati. Pogledajte kompletnu ponudu aranžmana i otkrijre šta vas čeka ukoliko izaberete da dođete u Rajsku rijeku.

POPUSTI ZA EARLY BOOKING – UŠTEDITE 15%

Planirajte unapred i iskoristite ekskluzivnu ponudu za rane rezervacije. Rezervišite svoj rafting Tara odmor do kraja februara i uživajte u 15% popusta na ukupnu cenu aranžmana. Ova izuzetna ponuda omogućava vam da doživite nezaboravnu avanturu po znatno povoljnijim cenama.

RAFTING TARA – POPUSTI NA RADNE DANE

Za rafting Tara aranžmane, u periodu između 19. aprila i 30. juna, iskoristite posebne popuste na radne dane. Uživajte u nižim cenama i manjim gužvama na reci i u samom kampu. Uštedite 15% na već snižene cene aranžmana, provedete kvalitetno vreme u prirodi, osvežite se uzbudljivim aktivnostima i napunite pozitivnom energijom.

SPECIJALNI POPUSTI ZA GRUPE

Za one koji dolaze u grupama, bilo da je reč o tim bildingu, porodičnim odmorima ili okupljanju prijatelja, Rajska rijeka nudi posebne grupne popuste. Doživite rafting Tarom kao tim i stvorite zajedničke uspomene koje će trajati zauvek.

PORODIČNI RAFTING TARA – POPUSTI ZA DECU

Rafting Tara u kampu Rajska rijeka sada je još pristupačniji za porodice zahvaljujući posebnim popustima za decu. U ponudi su različiti paketi prilagođene svim uzrastima, gde deca do 6 godina borave besplatno, dok deca od 6 do 12 godina imaju pravo na 30% popusta. Iskoristite ovu priliku za jedinstven porodični odmor pun uzbuđenja.

RAFTING TARA – SPECIJALNA PONUDA ZA PRVOMAJSKE ARANŽMANE

Obeležite Prvi maj raftingom na Tari. Četvorodnevni aranžman, od 30. aprila do 3. maja, uključuje besplatan foto safari izlet, dok trodnevni aranžman, od 30. aprila do 2. maja, stiže sa popustom od 20€.  Ovo je savršena prilika za proslavu praznika u prirodi, druženje, adrenalinsko uzbuđenje i relaksaciju.

VASKRŠNJI RAFTING TARA – UŽIVAJTE U 30% POPUSTA

Provedite Vaskršnje praznike na jedinstven način, na raftingu Tarom. Iskoristite 30% popusta na ukupnu cenu aranžmana, u terminu od 3. do 5. maja. Ovaj trodnevni aranžman darovaće vam neponovljive trenutke i sećanja.

VIKEND SPECIJAL SA 50€ POPUSTA

Uživajte u posebnoj vikend ponudi sa 50€ popusta na cenu aranžmana. Trodnevni boravak tokom vikenda nudi savršenu priliku da iskusite čari raftinga na Tari. Izaberite jedan od ponuđenih termina: 19.04. – 21.04, 26.04. – 28.04, ili 10.05. – 12.05. i doživite rafting po ceni od samo 90€, umesto standardnih 140€.

Za sve informacije i rezervacije, obratite se na +387 66 930 940 ili putem emaila na info@rajskarijeka.com.

Doživite nezaboravno iskustvo na Tari sa kampom Rajska rijeka!