Nova godina

Škola za frizera Beograd je sjajna prilika da unapredite svoje znanje ili steknete ga uz pomoć najvećih profesionalaca. Ukoliko želite da saznate koja je najbolja škola za frizera Beograd, upoznajte akademiju Panjković sa dugogodišnjim iskustvom koja će vam obezbediti kompletno znanje i obuku koja će vam biti od velikog značaja.

Ukoliko ste po prirodi kreativac i uživate da drugi budu zadovoljni vašim idejama, škola za frizera Beograd je vaš pravi odabir za sigurnu i ispunjenu budućnost. Poslovni uspeh zavisi isključivo od vas, zato se spremite za prave izazove i uživajte u kreacijama koje ćete stvoriti tokom pohađanja kursa. Škola za frizera Beograd je najbokji način da savladate sve tehnike vrsnih umetnika i započnete sami svoj biznis.

KURS ZA FRIZERA

kurs za frizera

Kurs za frizera trenutno je najtraženijih kurseva u svetu koji vam pruža mnoštvo benefita i zavidnu karijeru. Ukoliko odaberete akademiju Panjković, očekujte visoko kvalitetnu obuku koja će obuhvatiti sve segmente frizerskih tehnika. Imaćete priliku da pređete teorijsku i praktičnu nastavu koja podrazumeva rad na živim modelima. Pored toga, upoznaćete se sa najboljom kozmetikom na tržištu i radićete sa najkvalitetnijim priborom.

Kurs za frizera omogućiće vam da pustite mašti na volju i prepustite se svojim kreacijama o kojima odavno maštate. Imajte na umu da je ovo posao koji vam može doneti zavidnu karijeru, sigurnost i uživanje u svakom trenutku.

Prestižna akademija Panjković nalazi se na samom vrhu liste kada je kurs za frizera u pitanju. Sa velikim iskustvom i puno umeća, Miki Panjković postao je pravi profesionalac u našoj zemlji zahvaljujući školovanju u Americi, kao i predanosti u svom poslu. Završetkom Panjković škola za frizera vaš posao biće zagarantovan.

Kurs za frizera na akademiji Panjković obuhvata:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

Akademija Panjković nudi kurs za ženskog i kurs za muškog frizera. Kurs za ženskog frizera traje 6 meseci, dok je kurs za muškog frizera traje 5 meseci. Postoji mogućnost individualnog kursa, što podrazumeva obuku 1 na 1 zajedno sa Mikijem Panjkovićem. Već danas odaberite najbolji krus za frizera i izgradite vaše ime u svetu nege i lepote.

Akademija Panjković vas sa zadovoljstvom očekuje!

T.Ž.