Nova godina

Ako želite da upišete kurs za frizera, ovde ćete pronaći šta je važno i šta trebate da znate prilikom odabira kursa za frizera kako biste pronašli onaj pravi. U moru kurseva koje možete pronaći u Beogradu, jedan se posebno izdvojio i to iz nekoliko razloga, a na mestu broj 1. nalazi se već dugi niz godina. Predstavljamo vam akademiju Panjković, jednu od najboljih koja nudi kurs za frizera gde vas očekuje kompletna obuka.

Sa svojim dugogodišnjim isksutvom, akademija Panjković predstavlja svoj kompletan kurs za frizera gde ćete se upoznati sa najvećim tajnama vrhusnkih frizera i upoznati se sa najboljim materijalima za rad.

KURS ZA FRIZERA

Kurs za frizera obuhvata teorijsku i praktičnu nastavu, kvalitetan materijal, upoznavanje sa istim, mogućnost učešća na raznim eventovima, preporuka za dalje zaposlenje kao i sertifikat koji je priznat svuda u svetu. Da li želite da odaberete kvalitet i sigurnost koja nema franice? Onda je akademija Panjković vaš savršen odabir za veliku karijeru koju možete gratiti odmah nakon završetka.

Ukoliko ste kretivac i uživate da stvarate nove ideje, kurs za frizera je vaše sigurno mesto gde svoje snove možete pretvoriti u realnost. Akademija Panjković nudi vam muški i ženski kurs za frizera gde vas očekuje temeljan rad na živim modelima, upoznavanje sa drugim polaznicima i uživanje u radu sa vrhunskim proizvodima. Kurs za ženskog frizera traje ukupno 6 meseci, dok kurs za ženskog frizera traje ukupno 5 meseci. Odaberite idealan kurs za sebe i pustite mašti na volju kada je akademija Panjković u pitanju.

Kurs za frizera Panjković pružiće vam mnogo više od običnog kursa, zato pružite sebi najbolju obuku u našem regionu. S’ obzirom da posao frizera spada u top 5 zanimanja u svetu, budite sigurni da ćete obezbediti sebi put do blistave karijere i posao koji ćete sa puno elana raditi. 

Sve informacije o početku kursa možete dobiti putem broja +381/63-60-80-93.

T.Ž.