Nova godina

 

Predstavljamo vam tri najbolja mesta za izlazak ovog vikenda u Beogradu gde vas očekuje fenomenalan provod. Ukoliko maštate o dinamičnom izlasku koji će biti zaista za prepričavanje, onda ste na pravom mestu da saznate koja su to TOP 3 lokala koja vam garantuju vrhunsku zabavu.

Svakome je potrebno opuštanje sa prijateljima uz piće i muziku gde ćete svi zaboraviti na poslovne obaveze i prepustiti se provodu koji će biti i više nego kvalitetan. Svaki lokal je priča za sebe, ali ono što je svakom od ovih lokala isto jeste neverovatno dobra atmosfera.

Upoznajte najpopularnije beogradske lokale Druga kuća, Dep bar i restoran Nacionalna klasa. Sa velikim stilom i posebnom pažnjom, učiniće svaki vaš izlazak nezaboravnim i jedinstvenim.

 

DRUGA KUĆA

Druga kuća
Druga kuća

Druga kuća otvorila je svečano svoju novu sezonu koja je donela mnoštvo promena. Počev od specijalnog i modernog ambijenta koji je dao pravu klubsku atmosferu Drugoj kući, pa sve do energije i novog koncepta koji se posebno dopao svim posetiocima. Druga kuća nudi provod uz živu svirku i bogat asortiman pića gde možete pronaći za svakoga po nešto.

Atmosfera je zaista opuštena i prijatna, što pruža mogućnost da upoznate nove ljude koji dele slična interesovanja sa vama. Kako kažu, ovde su se u predhodnim sezonama dogodile mnoge ljubavi i prijateljstva, zato budite deo najlepših trenutaka koje pruža magična Druga kuća.

Druga kuća nalazi se na adresi Nušićeva 27, Beograd.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

DEP BAR

Dep bar
Dep bar

Dep bar takođe je spremio uzbudljivu sezonu prepunu lepih dešavanja i provod koji će se pamtiti. U samom centru grada imate priliku da uživate u zaista kvalitetnom provodu koje Dep bar nudi i koji je upotpunjen izvrsnom muzikom uživo kao i sjajnom atmosferom koju prave svi gosti svojom pozitivnom energijom.

Moderan ambijent i prostranstvo Dep bara učinili su da provod ovde bude zaista na visokom nivou. Očekujte specijalna muzička gostovanja i večeri koje ćete sa radošću pamtiti.

Dep bar nalazi se na adresi Karađorđeva 75, Beograd.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

RESTORAN NACIONALNA KLASA

Restoran Nacionalna klasa
Restoran Nacionalna klasa

Restoran Nacionalna klasa je pravo hedonističko mesto ge se okupljaju ljubitelji ukusne klope i odličnih nastupa naših popularnih pevača. U svom luksuznom ambijentu odvijaju se sjajne svirke gde je atmosfera uvek na samom vrhuncu i gde je svaki gost tokom cele večeri nasmejan.

Uživaćete u magiji popularnog beogradskog restorana koji će na vas ostaviti izuzetan utisak. Ono po čemu takođe, izdvajamo restoran Nacionalna klasa jeste vrhunska usluga koja vam je na raspolaganju tokom cele večeri.

Restoran Nacionalna klasa nalazi se na adresi Bulevar Ušće bb, Novi Beograd.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).