Nova godina

 

Verujemo da znate koliko je pranje ruku važno za vaše zdravlje, a jeste li znali koliko su ubrusi za ruke takođe značajni u očuvanju vašeg dobrog zdravstvenog stanja? U restoranima, kafićima, tržnim centrima i ostalim javnim mestima gde je velika koncentracija ljudi, neophodno je da su na raspolaganju papirni ubrusi za ruke zbog mnogih benefita koje poseduju. Uopšteno doprinose higijeni prostora i boljem utisku pred vašim klijentima, zaposlenima ili gostima.

 

UBRUSI ZA RUKE BEOGRAD

 

Ubrusi za ruke Beograd postaju nužni faktori u svakom domaćinstvu i na svakom javnom mestu. Osim što ih odlikuje praktičnost, prijatan i nežan materijal daju veliku prednost papirnim ubrusima. Velika moć upijanja tečnosti sa ruku ili nekih površina, čini ga poželjnim u svim toaletima. Ukoliko slavine ne rade na senzor, pa se voda pušta na klasičan način, prednost ubrusa je i to što nakon brisanja ruku možete sa njim da zatvorite salvinu na higijenski način.

Papirni ubrusi upijaju vodu i mikrobe koji su ostali na rukama, a ako se bace u smeće, postoji puno manja opasnost od zaraze nego da uopšte ne obrišete ruke. Mokre ruke su pogotno tlo za razvijanje bakterija, a to nikako ne želite da vam se desi, zar ne?

 

Ipak, nisu ni svi ubrusi isti. Mi ćemo u nastavku da vam predstavimo 3 koja su se veoma dobro pokazala na našem tržištu, a koja u svojoj ponudi imaju Hygiene Team Professional, koji je uvek korak ispred u distribuciji proizvoda iz sveta higijene.

 

 

Ubrus Rol Tork

 

Jedan od najboljih, svakako je, ubrus u rolni Rol Tork. Ima odličnu moć upijanja, tako da ćete vrlo brzo posle pranja ruku moći da radite šta god poželite bez ostavljanja mokrih tragova. Mekan je pa je stoga i nežan prema vašim rukama, što nije zanemarivo pogotovo u zimskom periodu kada su nam ruke najosetljivije. Poseban utisak o toj mekoći daje i naslikan list na ubrusu. Ubrus Rol Tork ne zahteva veliku potrošnju jer je dvoslojan pa je potrebna mala količina listova da bi vaše ruke bile potpuno suve.

 

 

ubrusi-za-ruke-2

 

 

Save Maxi Cfeed

 

Drugi odličan ubrus u rolni je Save Maxi Cfeed. Čvrst je i prijatnog je materijala, te se ne lepi za mokre ruke jer takođe poseduje dobru sposobnost upijanja. Nalazi se u pakovanju od 6 rolni, a veoma je dobar i za brisanje nekih drugih površina. Ima 450 listića što nagoveštava da će dugo da traje uz racionalnu potrošnju.

ubrusi-za-ruke-3

Ubrus u Rolni MaxiPull

 

Ubrus u Rolni MaxiPull napravljen je od 100 odsto celuloze i kao takav biće prijatan za vaše ruke. Dolazi u pakovanju od 6 rolni i pogodan je za sve površine baš kao i prethodna dva ubrusa.Ubrus MaxiPull takođe će zadovoljiti sve vaše potrebe i pomoći vam da se osećate sigurno i čisto gde god da se nalazite.

ubrusi-za-ruke-4

 

Svi smo svesni da ubrusi za ruke imaju veoma široku upotrebu u skoro svim aspektima života. Pored toaleta, ubrusi u rolni mogu da se koriste u kuhinji, kao i da se ponesu na putovanja. Uvek nešto može da se prospe, a važno je imati pri ruci dobro upijajući ubrus koji rešava svaku nespretnu situaciju. Odaberite i vi za sebe ubruse iz široke ponude Hygiene Team Professional – a i priuštite sebi i ljudima oko sebe kvalitetan proizvod i uvek potrebnu higijenu prostora.

 

V.R.