Vending aparati za kafu su odlična ideja kada nemate previše vremena za odlazak do prodavnice ili kafeterije. U skladu sa takvim situacijama, nastali su ovi aparati kako bi olakšali pristup kafi svakome ko je u manjku sa vremenom. Vending aparati prvi put viđeni su Milanu 1901. godine na sajmu nakon čega je svrha ovog aparata potpuno zaživela i postala jedna od važnih stavki na mestima gde je ovako nešto neophodno.

Vending aparati veoma su pogodni za poslovne prostore. Izuzetno su praktični, sa svojim atraktivnim spoljašnjim izgledom odlično će se uklopiti u svaki ambijent i prostor. Glavna prednost vending aparata jeste ekonomičnost, budući da troše veoma malo energije i vode i naravno, zbog uštede vremena svih nas jer sa ovakvim aparatima vaš omiljeni napitak dobićete za svega nekoliko sekundi. 

SAMOUSLUZNI APARATI ZA KAFU

Samousluzni aparati za kafu promenili su mnogo stvari, posebno kada su firme u pitanju. Vlasnici firmi i velikih kompanija došli su na ideju da obezbede vending aparate svojim zaposlednima i na taj način doprinesu poboljšanju celokupnog poslovanja i veće produktivnosti kod gotovo svakog ko koristi iste.

Pored toga, pauza na poslu konačno može trajati duže uz vending aparate. Veoma su jednostavni za korišćenje i jednim klikom dobićete željeni proizvod. U ponudi su gotovo sve vrste kafa, čajeva, toplih čokolada,itd.

Kompanija Mikus koja se bavi vending aparatima već dugi niz godina, za svoje aparate koriste samo najbolje brendove vodećih proizvođača sirovina, zbog čega vam garantuju kvalitet. Posebna zrna kafe se koriste za vaš vrhunski užitak, kao i specijalno mleko koje je uvek sveže i posebno osmišljeno za ovu vrstu konzumiranja.

Pored toga, ova kompanija poseduje i vending aparate za druga pića kao što su sokovi i voda, a tu su i snack proizvodi koji će vam biti od velikog značaja kada nemate vremena da pojedete neki odbrok ili da se zasladite nekim slakišima.

U ponudi su dobro poznati brendovi kao što su Coca Cola, Nectar, Knjaz Miloš, Jaffa, Stark, Bambi, Nestle, itd.

Ono što je važno napomenuti, jeste da vam kompanija Mikus nudi vending aparate potpuno besplatno, dok plaćate samo iznos proizvoda iz aparata po standardnim cenama. I ne samo to, njihovi serviseri biće vam uvek dostupni kako bi dopunili vaš aparat, očistili ga i sredili za dalju upotrebu.

Ako želite bolju produktivnost zaposlenih, kafu i sok na dohvat ruke, onda su vending aparati savršena ideja za vašu kompaniju.

T.Ž.