Vredelo je čekati da nova sezona 2021 na splavu Freestyler startuje. Najavljuje se još luđi, atraktivniji, još dinamičniji i žešći provod nego ikad do sada.

Čekali smo u neizvesnosti da li će nam ovog leta biti omogućeno da uživamo u druženju i provodu na našim rekama i omiljenim splavovima. Dočekasmo! Sezona lagano kreće i zagreva se, dok se u potpunosti ne ukinu sva ograničenja, što se očekuje u narednim danima.

Splav Freestyler, za koji se smatra da je u našu prestonicu doneo vrhunske svetske klupske standarde, trenutno radi u nešto izmenjenom ritmu. Shodno propisima, radno vreme mu je od petka do nedelje, od 18h do 22h. U uobičajenim okolnostima žurke se organiuju gotovo svim danima, a provod traje do jutarnjih časova.

Vredelo je čekati - nova sezona 2021 na splavu Freestyler

Navikli smo da nam ludo noćno partijanje na splavu Freestyler uvek bude moćno i žestoko. Takva atmosfera prati i dnevne žurke, koje su sada žešće nego ikada. Nakupljena energija želi da se oslobodi i eksplodira. Vulkan emocija spreman je za erupciju.

I ove sezone nas na splavu Freestyler očekuju sjajna gostovanja. DJ Architect, DJ Mike Ride, Dj Lea, DJ Prema i mnogi drugi, spremni su da se ponovo družimo, i u najjačem ritmu đuskamo do zore.

Rezervacije za splav Freestyler i dalje se vrše pozivom na dobro poznati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Čekamo Vas!