Nova godina

Ako želite putem uspeha i karijere, akademija Panjković vam nudi najbolji kurs za frizera u Beogradu koji će vam pomoći da izgradite svoj brend i uživate u poslu koji nema granica. Kurs za frizera poslednjih godina jedan je od najtraženijih kurseva koji će vam obezbediti kompletnu obuku nakon čega ćete moći samostalno da radite. Biti frizera danas je veliko zadovoljstvo i uspeh, jer je u pitanju zanat u rukama koji se kao posao konstantno razvija i usavršava i gde kreativnosti nema kraja.

Akademija Panjković predstavlja najbolji kurs za frizera u Beogradu gde vas očekuje mnogo izazova, učenja ali i uspeha. Uživaćete u radu i kreativnosti, a ujedno ćete se družiti i sa drugim polaznicima kursa. Pružite sebi kvalitetan kurs za frizera koji će biti stepenik više u vašoj karijeri i sigurno mesto gde možete ostvariti svoje snove.

KURS ZA FRIZERA

kurs za frizera

Akademija Panjković kurs za frizera postoji dugi niz godina, a tvorac akademije Miki Panjković svoje znanje usavršio je u najprestižnijim školama. Tada je došao na ideju da svetske trendove donese i kod nas, nakon čega je nastao kurs za frizera. Od samog početka, pa sve do danas, Miki Panjković može se pohvaliti velikim brojem polaznika koji su danas uspešni frizeri i izgradili su svoj brend.

Kurs za frizera na akademiji Panjković je prilika da unapredite svoj posao ili ako nemate iskustva, da stvorite posao koji će se razvijati. Akademija Panjković nudi kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera gde ćete imati priliku da se upoznate sa najboljom kozmetikom i materijalom na tržištu.

Kurs za frizera osmišljen je tako da na jednostavan način saznate sve tajne frizera i primenite ih na svojim modelima. Ono što izdvaja Panjković kurs za frizera jeste mogućnost učešća na raznim eventovima, kao i preporuka za buduće zaposlenje.

Akademija Panjković je svetski priznata akademija sa čijom diplomom se možete zaposliti bilo gde u svetu. Ako želite veliku karijeru koja nema granica, kurs za frizera akademije Panjković je pravi odabir za vas. Prepustite se pravim profesionalcima i krenite putem sigurnog uspeha. Ovo su neki od najčešćih razloga zbog čega mnogi biraju akademiju Panjković kurs za frizera.

Uživaćete u radu i kreativnosti koju ćete ovde steći, a možete odabrati kurs za ženskog frizera i kurs za muškog frizera. Postoji mogućnost i individualnog kursa a termine ćete dogovarati Vi i Miki Panjković. Doživite vrhunac svoje karijere i odaberite najkvalitetniji kurs za frizera u našem regionu. Sve dodatne informacije u vezi kursa na akademiji Panjković možete saznati pozivom na broj +381 63 60 80 93 .

T.Ž.