Nova godina

Nova godina restoran Hollywood Voždovac uz Gabrijelu Pejčev biće specijalna prilika za novogodišnje veče o kakvom maštate. Ako želite da uživate u svakom smislu kada je Nova godina u pitanju, onda je ovo jedan od dočeka koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Jedan od najpopularnijih restorana u Beogradu restoran Hollywood Voždovac kao i svake godine, biće na visini svog zadatka i priuštiće vam magičan doček Nove godine koji se ne propušta. Doživite romantične trenutke uz vaše najdraže i uživajte u besprekornoj organizaciji ovog luksuznog restorana.

NOVA GODINA RESTORAN HOLLYWOOD VOŽDOVAC 2023

Nova godina restoran Hollywood Voždovac 2023 je doček koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i koji će vam obezbediti pravu novogodišnju magiju tokom cele večeri. U jednom od najlepših krajeva Beograda, na Voždovcu, nalazi se ovaj luksuzni restoran čiji je doček Nove godine uvek priča za sebe. Luksuzan ambijent, autentičan prostor i dekoracija doprineće da celo veče bude u znaku dobre energije i još boljeg raspoloženja, zato ne propustite priliku da budete deo najlepše večeri kada je Nova godina Beograd u pitanju.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da će dobro poznata Gabrijela Pejčev biti zadužena za dinamiku večeri, gde će vam najvećim muzičkim hitovima ulepšati veče i probuditi sve najlepše emocije u vama. Očekuje vas mnoštvo iznenađenja i užitak za sva čula kada je Nova godina restoran Hollywood Voždovac 2023 u pitanju. Cena karte kreće se od 65€ do 75€, u zavisnsoti od pozicije sedenja u restoranu.

Imajuću na umu koliko je ovaj restoran elegantan i prefinjen, zaista ćete uživati u organizaciji i ambijentu, a poseban užitak doživećete kada okusite vrsne specijalitete koji vas očekuju za najbolji doček Nove godine u Beogradu. Ono što sigurno možemo reći, jeste da će ovo biti jedan od najtraženijih dočeka kao i prethodnih godina.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu u restoranu Hollywood Voždovac pto pre pozivom na broj 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).