Danas je dan posvećen army modi koja je u trendu, prethodnih ali i godina koje dolaze. Moram priznati da sam ja veliki fan ovog pravca oblačenja i da sam potpuno opčinjena printovima koji se u ovom slučaju javljaju.

Army moda je u potpunosti sva u kombinovanju muškog stila sa finim ženskim detaljima i aksesoarima. Nadam se da ste spremni da vidite moje omiljene odevne kombinacije a pri tom da su vrlo lake za nošenje.

Army trend je i dalje sav u vojnim printovima, zelenoj, bež i sivoj boji. Naravno, ukoliko neke od navedenih boja nisu vaša šoljica čaja, imate potpunu slobodu da isprobate kombinaciju boja koja vama odgovara. Ne mogu a da ne napomenem, da ipak, mora biti neki army detalj kako bi istakli ovaj trend prilikom nošenja.

Morate priznati, svidelo se to vama ili ne, da je army moda vrlo prilagodljiva za nošenje i na posao ali i na žurkama. Danas kada je sasvim normalno da devojke nose košarkaške dresove i muške majice, ne bi trebalo da nas zaustavi da ne nosimo i ovaj, specifičan, vojni print. Inače, ume da bude super lepo za oko, ukoliko iskombinujete army sa drugim stilovima kao što su punk i rock.

Ne znam za vas, ali ja bih bila oduševljena da vidim devojku na ulici koja nosi army, punk i neki od davno zaboravljenih stilova 40-ih, 50-ih i 60-ih godina, kao jedan stil. Drugim rečima, sve je u mešanju stilova iz različitih dekada. Možete čak nositi i samo jedan army detalj i time iskažete poštovanje ovom sjajnom modnom stilu.

Na primer, možete obući belu haljinicu, visoke zelene štikle i kaiš sa army printom i time, napraviti pun pogodak. Sigurna sam da će se okretati za vama, i momci i devojke, naravno iz različitih razloga.

Znam da je vrlo teško naći army shop a da može da pomogne da se obučemo baš kako želimo. Moja topla preporuka je army shop MMOC, koji doduše, imaju većinu odeće za muškarce, ali zar nisam rekla da devojke danas nose i mušku odeću?

Da izvučem zaključak:

Army moda je in. Mešanje stilova je in. Zato ne oklevajte sa eksperimentisanjem, budite svoje i samo jako, kako i diktira army moda!