Cat eyes, šta je to? Od davnina je ženska lepota bila inspiracija mnogim umetnicima, kako pesnicima, tako i slikarima, i mada su se kriterijumi za lepotu s godinama menjali, jedno je uvek bilo u modi, a to je zavodljivi pogled i seksipilnost.

Za ove tajne zavodljivosti znala je i jedna od najfatalnijih žena ikada – Kleopatra, koja je svoju lepotu naglašavala crvenim rumenilom na jagodicama i crnom uokvirenom linijom oko očiju, iskošenom na krajevima.

Na taj način, poistovećivala se sa svetim egipatskim životinjama – mačkama, koje su tada bile simbol božanske moći i lepote.  Nakon mnogo godina, ove metode šminkanja se i dalje primenjuju, a mačkasti pogled nikada nije bio popularniji.

 

CAT EYES TRETMAN CENA

 

cat eyes tretman cena?

 

Interesuje vas cat eyes tretman cena? Imajte na umu da cena može zavisiti od klinike, kvaliteta materijala i same stručnosti lekara.

Naime, mačkaste oči, poznatije kao „cat eyes“, doživele su pravu ekspanziju u poslednjih godinu dana. Sve pripadnice nežnijeg pola vole da izgledaju egzotično i zavodljivo, ali nažalost, majka priroda nije svima podarila ovaj bademasti oblik očiju.

No, zato će se pobrinuti estetska hirurgija, koja vam uz pomoć pomenutog tretmana može pružiti tajanstveni i senzualni pogled.

Nekada rezervisan samo za glumice i supermodele, ovaj trend mačkastih očiju postao je dostupan svim damama koje žele da unaprede svoj izgled, a ono što je najbolje, ne zahteva previše vremena. Naime, tretman možete uraditi i Vi, i to tokom pauze za ručak jer ne oduzima više od deset minuta.

 

cat eyes

 

„Cat eyes“ se preporučuje kako zrelijim damama koje uočavaju znakove opuštenosti kože oko očiju, te žele da povrate mladalački izgled, tako i  onima sa „tužnim“ očima kako bi ih otvorili ili pak ženama starosti od 20 do 30 godina koje žele da dobiju prirodni, mačkasti izgled očiju i zavodljivi pogled.

Sama procedura nije previše zahtevna, a oporavak traje najviše do sedam dana. Nakon zahvata koji nije bolan, može se javiti blagi otok koji se može rešiti oblogama, a stručnjaci preporučuju i pažljivo umivanje, te izbegavanje solarijuma i sunca. Uz pridržavanje svega navedenog, ovakav vid estetske korekcije može trajati do dve godine, a sve u zavisnosti od Vaše kože i metabolizma.

Tretman se najčešće izvodi u lokalnoj anesteziji, gde se COG niti plasiraju pod kožu uz pomoć kanile. Povlačenjem ove niti postiže se lifting efekat i dobija čuveni mačkasti oblik očiju.

 

cat eyes

 

Svakako,ovo nije jedini način za izvođenje tretmana, te je najbolje da se o tome posavetujete sa stručnim licem.

Ipak, imajte u vidu da ovde veliku ulogu igra i fizionomija lica, te predlažemo da se o samoj proceduri detaljno informišete, za šta Vamstručni tim The Beauty Clinic-a, koji su prvi uveli ovu proceduru u ponudu u Srbiji, stoji na raspolaganju.

Na čelu tima je specijalista estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije dr Snežana Nena Miletić koja je za ovu proceduru i internacionalni edukator. Samopouzdanje je jako važno za svakog od nas kako bismo se lepo osećali u sopstvenom telu, a poznato je da su oči ogledalo duše.

U njima često vidimo i ono što bi mnogi želeli da sakriju, ali jedno je sigurno – zavodljivost i koketnost u pogledu je nešto što svaka žena želi istaći!