Nesvakidašnje atraktivan i popularan splav Lasta, ušuškan na Sajamskom keju, noćni život prestonice prezentuje u punom sjaju. Nezaobilazno je i omiljeno sastajališe probirljivih beogradskih klabera, najlepših devojaka i privlačnih momaka, poznatih ličnosti, kao i brojnih stranaca koji žele da iskuse čari nadaleko čuvenog noćnog provoda na beogradskim splavovima.

Splav Lasta – Enterijer

Još jedno arhitektonsko remek delo Đorđa Geca ogleda se u jedinstvenom enterijeru splava Lasta, koji ga svrstava među najlepše uređene svetske klubove. Palme, egzotični detalji i nesvakidašnja dekoracija, savršeno uklopljeni u prelepi ambijent splava, zaslužni su što ga mnogi nazivaju beogradski Majami. Podrazumeva se da su i ozvučenje i rasveta najviše svetske klase, kao i sve ostalo na ovom neverovatnom mestu pozitivnih vibracija.

Splav Lasta
Splav Lasta

Splav Lasta – Muzika

Najveći hitovi Disco, RnB, Pop i House muzike, iza čijeg izbora stoje najpopularnije strane i domaće DJ zvezde, ispunjavaju prostor splava Lasta. David Morales, Silicone Soul, Migel Kembel, Peppe, Goran Starčević, Lady Dee… samo su neka od imena čiji se nastupi na ovom splavu pamte i prepričavaju.

Ukoliko ste ljubitelj dnevnog opuštanja, splav Lasta je idealno mesto za kaficu ili piće sa prijateljima, dok nezaboravne, glamurozne žurke kreću u večernjim i traju do ranih jutarnjih sati. Sve popularnije matine ili dnevne žurke, čija fenomenalna energija nimalo ne zaostaje za noćnim provodom, takođe su deo redovnog programa splava Lasta.

 

Zašto izaći na splav Lasta

Neverovatna energija i atmosfera koje vas mame da im se iz dana u dan ili iz noći u noć vraćate, pažljivo odabran muzički program, selekcija pića i profesionalna usluga, kao i blizina velikog parkinga, dobitna su kombinacija, koja čini da se na splavu Lasta uvek traži mesto više. Iz tog razloga, preporučujemo da rezervaciju obavezno napravite nekoliko dana unapred.