Nova godina

Espoon aplikacija za restorane predstavlja aplikaciju za brze i jednostavne online rezervacije koje će vam olakšati odabir restorana, zatim i proveru raspoloživosti nakon čega možete sebi osigurati rezervaciju i odabrati željeno mesto za sedenje. Uz Espoon aplikaciju sada je moguće veoma jednostavno izvršiti rezervaciju stola, više ne morate slati poruke ili pozivati restorane, već za samo nekoliko sekundi možete sigurno uživati u vašem željenom restoranu.

Ako vam se nekada desilo da ste zvali za određenu rezervaciju koja vas tamo nije dočekala, uz Espon aplikacija za restorane to se više neće dešavati. Brze i jednostavne online rezervacije osiguraće vaše mesto, važno je da odaberete pravi datum, vreme kao i restoran i možete biti sigurni da će vas rezervacija na vaše ime čekati.

Kako funkcioniše Espoon aplikacija za restorane?

Klikom na sajt Espoon aplikacija za restorane možete odabrati ponuđene restorane, zatim odabrati vreme i datum, a onda će vam se prikazati raspoloživost stolova u izabranom restoranu. Kada kliknete, restoran će prihvatiti zahtev nakon čega ćete dobiti obaveštenje o potvrdi rezervacije.

Nakon što je rezervacija izvršena, istu možete podeliti sa prijateljima kako bi bili upućeni u tačno vreme, a možete i podesiti podsetnik koji će vas obevestiti u određeno vreme da je vreme za odlazak u restoran.

APLIKACIJA ZA RESTORANE

Espoon aplikacija za restorane veoma brzo zaživela na među beograđanima i definitivno postala bolja opcija za online rezervacije. Više ne morate gubiti vreme na poziv, čekanje i proveru raspoloživosti, već u par klikova dobićete istog trekutka odgovor da li je vaša rezervacija određenog stola moguća. Ukoliko nije, možete odabrati bilo koji drugi sto i potvrditi rezervaciju.

Espoon aplikacija za restorane bolja je od standardnog rezervisanja jer birate istog trenutka raspoloživale lokale, birate mesto i odmah dobijate odgovor. Pored toga, možete koristiti razne popuste, podeliti rezervaciju sa drugaima i podesiti podsetnik u bilo koje vreme.

ONLINE REZERVACIJE

Online rezervacije uz Espoon aplikaciju olakšale su svakodnevno funkcionisanje, organizaciju sastanaka, proslava, romantične večere kao i porodične ručkove. Imajući na umu da Beograd nudi veliki broj različitih restorana, uz aplikaciju za online rezervacije mnogo lakše ćete odabrati u koji restoran želite da odete. Čak i ako neki niste posetili, Espoon aplikacija za restoran će vas upoznati sa najaktuelnijim restoranima i preporučiti vam najbolje koje morate posetiti.

Uživaćete u brzini i jednostavnosti ove aplikacije koju ćete zasigurno mnogo češće koristiti, posebno ukoliko se bavite nekim biznisom i često organizujete poslovne sastanke i ručkove. Espoon aplikaciju za restorane i online rezervacije možete preuzeti i potpuno besplatna i dostupna za preuzimanje na App Store i Google Play prodavnici.

Svaki restoran je sada bliži uz Espoon aplikaciju za online rezervacije restorana.

T.Ž.