Nova godina

Sigurno ste čuli, a i mi ćemo vam potvrditi da je Tara rafting avantura koja se pamti, zato ne propustite ovo jedinstveno iskustvo koje vas očekuje u jednom od najlepših kampova. Doživite spoj prirode i adrenalina koji će vam priuštiti Tara rafting, avantura koja budi sva čula kod svakog avanturiste koji žudi za nečim novim i uzbudljivim.

Tara rafting predstavlja avanturu čamcem na vodi gde ćete imati priliku da uživate u brzini reke i njenim brzacima koji će vam pružiti dinamičnu vožnju sa vašom ekipom i iskusnim skiperima iz kampa. Da biste odabrali pravo mesto za avanturu Tara rafting, predstavljamo vam kamp Rajska rijeka koji važi za jedan od najboljih kampova za sve ljubitelje visokog adrenalina.

RAFTING TAROM

rafting tarom

Rafting Tarom pružiće vam i više od obične zabave na vodi.  Rafting Tarom pripada ekstremnijim sportovima na vodi, ali uz pravu opremu i iskusnog skipera vaša avantura biće bezbedna i nezaboravna. Svi znamo koliko priroda pozitivno utiče na naše telo i um, zato priuštite sebi vikend pravog uzbuđenja sa svojim prijateljima.

Odaberite najbolji rafting kamp Rajska rijeka i doživite rajski vikend koji će vas ostaviti bez reči. avanture rafting Tarom, očekujte dobru zabavu i kvalitetan odmor u kampu Rajska rijeka koji vam garantuje potpunu udobnost i hedonističke trenutke.

Kamp Rajska rijeka sagrađen je od isključivo prirodnih materijala, što pruža posebnu draž ovom kampu, naročito kada je lokacija u pitanju. Smešten na samoj obali Drine, Rajska rijeka je pravi mali raj za sve ljubitelje prirode i njenih čarolija.

rafting tarom

Ako odaberete Tara rafting avanturu, u kampu Rajska rijeka očekuje vas kompletna oprema koja podrazumeva neoprensko odelo i čizme, kacigu i pojas za spasavanje nakon čega vaša avantura može da počne.

Očekuje vas dinamična vožnja i prirodni predeli koje je moguće videti samo uz Tara rafting i koji će vas potpuno oduševiti već na prvi pogled. Priuštite sebi nezaboravno iskustvo za koje smo sigurni da ćete ponovo poželeti da doživite. Pozovite vašu ekipu i doživite prirodu na pravi način kako biste upoznali sve prave čari magične reke Tare.

U kampu Rajska rijeka očekuju vas atraktivne cene, zato obezbedite sebi mesto već sada, a kompletnu ponudu možete pogledati klikom na link ovde.

T.Ž.