Nova godina

Izaberite frizerski kurs Panjković za siguran put ka uspehu o kojem toliko maštate. Frizerski kurs Panjković je savršena prilika da se ostvarite i ispunite svoje snove. Ako ste kreativna osoba koja želi iznova da se inspiriše i uživa u svom poslu, onda je frizerski kurs odličan odabir za vas. Ovo je posao gde mašti nema kraja, i bilo da imate iskustva ili ne, na akademiji Panjković savladaćete sve tehnike pravih profesionalaca, nakon čega možete samostalno raditi.

Miki Panjković svoje znanje usavršio je u najboljim američkim školama, nakon čega je rešio da prenese svoje znanje i kod nas. Probudite svoju kreativnost uz najbolji frizerski kurs u Beogradu gde vas očekuje kvalitetna obuka i prijatno druženje sa drugim učenicima.

frizerski kurs

Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i postojanjem više od decenije, akademija Panjković pažljivo je osmislila frizerski kurs uz pomoć kojeg ćete postati autentični i svoji. Budite korak ispred svih i obezbedite sebi frizerski kurs akademije Panjković o kojem svi pričaju.

Frizerski kurs danas spada u najtraženije kurseve u svetu, zato ne propustite priliku da naučite sve tehnike frizerskog sveta i izgradite brend za sebe. Uživajte u svom poslu i neograničenoj zaradi, kao i mogućnosti da svoj posao radite bilo gde u svetu.

Frizerski kurs na akademiji Panjković podrazumeva:

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućava učešće na modnim eventima

KURS ZA FRIZERA CENA

kurs za frizera cena

Pre samog odabira kursa interesuje nas kurs za frizera cena koja često može uticati na odabir kursa. Ako želite kvalitet i sigurnu obuku koja vam može obezbediti uspeh, kurs za frizera na akademiji Panjković je upravo ono što vam treba.  Cena kursa za ženskog frizera iznosi 245€ mesečno, dok kurs za muškog frizera iznosi 200€ mesečno.

Kurs za muškog frizera na akademiji Panjković traje 5 meseci, dok je kurs za ženskog frizera osmišljen da traje 6 meseci. Ukoliko želite, postoji mogućnost individualnog kursa zajedno sa Mikijem Panjkovićem, gde zajedno planirate obuku i vreme.

Spremite se za neverovatno iskustvo koje nikada nećete zaboraviti, a pored učenja očekuje vas i prijatno druženje sa ostalim polaznicima koji dele iste ambicije kao i vi. Akademija Panjković vas sa zadovoljstvom očekuje, zato već danas obezbedite sebi mesto i najbolji kurs za frizera, a sve dodatne informacije možete saznati pozivom na broj +381 63 60 80 93.

T.Ž.