Nova godina

Ne propustite doček Nove godine 2023 na splavu Kartel koji vam obećava vrhunski provod i veče za pamćenje. Spremite se za jedan od najlepših dočeka gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja. Splav Kartel već nekoliko godina predstavlja najbolji splav u Beogradu gde je provod uvek na samom vrhuncu, pa će tako biti i za doček Nove godine.

Na reci u novogodišnjoj noći atmosfera je uvek autentična, posebno kada je doček Nove godine 2023 na splavu Kartel u pitanju. Priuštite sebi nezaboravno veče sa vašim najdražima i uživajte u glamuru i eleganciji koje se glavne odlike ovog splava. Splav Kartel vas sa zadovoljstvom očekuje.

DOCEK NOVE GODINE 2023 SPLAV KARTEL

Doček Nove godine 2023 splav Kartel

Doček Nove godine 2023 splav Kartel potrudiće se da i ovog puta bude na visini svog zadatka i obezbedi vam vrhunski provod kakav priželjkujete. Pozovite vaše najdraže prijatelje i odaberite doček Nove godine splav Kartel ako želite da baš sve bude besprekorno organizovano. Splav Kartel poseduje ekskluzivan ambijent koji zaista posebno sija u novogodišnjoj noći, a kada tome dodamo i dekoraciju, biće to savršenstvo o kakvom ste maštali.

Saznali smo najnoviju informaciju, a to je da Nova godina na ovom splavu biti ulepšana nastupom Katarine Bojović i Nikole Bardaka koji su i te kako poznati po vrhunskoj atmosferi i dinamičnom nastupu. Sigurni smo da će se potruditi da se dobro zabavite i uživate tokom cele noći.

Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja doček Nove godine 2023 splav Kartel, jer je ovo najbolji splav u gradu gde provod traje do jutra. Očekujte vrhunsku uslugu, autentične ukuse i bogatu ponudu pića za svačiji ukus.

Budite deo najlepših dešavanja, i obezbedite vašu kartu za doček Nove godine putem broja 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.