Nova godina

Hotel Majdan, smešten na adresi Mokroluška 174, već godinama je sinonim za luksuz i prestiž kada je tema doček Nove godine. Uz impresivne prostore banket sala koje se prostiru na 500 i 900 kvadratnih metara, hotel Majdan je idealno mesto za sve koji traže eleganciju i ekskluzivitet. Ovogodišnji doček Nove 2025. godine biće događaj koji postavlja nove standarde u organizaciji gala večeri.

Ponuda hotela uključuje sve što je potrebno za savršenu novogodišnju noć – od pažljivo osmišljenih menija koji sadrže izbor najfinijih internacionalnih i domaćih jela, preko vrhunskih vina i koktela, do ekskluzivnog muzičkog programa sa najpoznatijim imenima domaće i regionalne muzičke scene. Gosti će imati priliku da plešu pod jedinstvenim kristalnim lusterima, dok roto glave i sufiti u boji doprinose dinamičnoj atmosferi prostora.

Svaki segment večeri pažljivo je isplaniran kako bi se gostima pružilo iskustvo koje će pamtiti celi život. Od momenta dolaska, kada ih dočeka šampanjac i niz eleganatnih predjela, preko glavnog obroka koji je kulinarsko remek-delo, pa sve do spektakularnog beogradskog vatrometa u ponoć, Hotel Majdan Nova godina 2025. garantuje doček koji će se dugo pamtiti. Za one koji traže doček u stilu, uz neprikosnovenu uslugu i ambijent, Hotel Majdan nudi savršenu pozornicu za početak Nove 2025. godine.

Hotel Majdan Doček Nove godine

Kada je hotel Majdan doček Nove godine u pitanju, njegova istorija je ispisana zvezdanim nastupima. Sloba Radanović, Ceca, Barbara Bobak, Tea Tairović, Dara Bubamara, Katarina Živković, Jovan Perišić, Aleksandra Mladenović i mnoga druga velika imena samo su uvod u ono što vas očekuje ove godine. Svake godine, bina hotela Majdan oživi uz vrhunske izvođače. Ove godine vas čeka još veći muzički i kulinarski spektakl, dok će tradicionalni ponoćni vatromet osvetliti nebo i označiti početak vaše 2025. godine sa stilom.

Pozivamo vas da budete deo ove magične noći, da zajedno odškrinemo vrata novim snovima i uspomenama koje će trajati zauvek. U Hotelu Majdan, svaki trenutak je prilika za stvaranje legendi. Dobro došli na doček Nove godine 2025. koji prevazilazi sve što ste do sada iskusili!

Za sve informacije i rezervacije mesta kada je Nova godina Beograd u pitanju, pozovite 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).