Tragate za avanturom koja će vam pružiti adrenalin i uzbuđenje? Na pravom ste mestu da se upoznate sa čarima koje vam priroda može priuštiti. Hiking i rafting kao pravi izbor za uzbudljivu avanturu pružiće vam priliku da se upustite u pustolovine po planinskim i rečnim predelima koji će vas oduševiti.

RAFTING TAROM

Rafting Tarom i hiking idealna su kombinacija da istražite sve lepote prirode i stopite se sa njom na pravi način. Rafting Tarom pruža vam mogućnost da uživate na vodi pa čak i da pobedite strah od vode ukoliko ga imate. Uzbudljivo spuštanje niz reku zajedno sa vašim prijateljima biće nezaboravno iskustvo koje je vredno pamćenja. Uz adekvatnu opremu i iskusnog skipera uživaćete u svakoj uvali i brzaku, dok ćete usput videti prelepe vodopade koji će vas ostaviti bez reči.

Najpogodniji period za rafting u toku godine jeste od proleća pa sve do kasne jeseni. Proleće je idealno za one iskusne u raftingu, dok period od leta do jeseni preporučujemo za one koji su novi u ovoj uzbudljivoj avanturi.

HIKING TAROM

Hiking Tarom je posebna atrakcija oni koji žude za nestvarno lepim predelima. Ako volite duge šetnje, hiking je odlična ideja za vašu uzbudljivu avanturu. Hiking predstavlja duge šetnje kroz poznate predele koje može trajati nekoliko sati, u zavisnosti od toga koliko ste znatiželjni. Takođe, predstavlja pravo uživanje i pružiće vam očaravajuće slike koje su vredne pamćenja. Kao melem za dušu i telo, sigurni smo da će vas potpuno osvežiti.

Najbolji period za hiking jeste od aprila do oktobra, kada priroda pruža ono najbolje iz sebe, a ovaj period preporučuje se jer nije hladno.

Rafting i hiking svojom kombinacijom pružiće vam savršen vikend i nezaboravnu avanturu koju ćete uvek prepričavati vašim prijateljima. Ono što je najbolje, jeste da na ovu avanturu možete poći sa vašim najdražima.

U potrazi za najboljim rafting centrom, pronašli smo kamp Rajska rijeka koji je ispunio sva naša očekivanja, pa i više od toga. U svom očaravajućem okruženju, nadomak reke Drine i svu lepotu zelenila koje okružuje ovaj rafting centar, osetićete pravu domaćinsku atmosferu i uživaćete u prijatnom ambijentu rafting centra. Mesto koje je stvoreno od prirodnih materijela, učiniće da se potpuno stopite sa okruženjem i opustite se na pravi način.

Iako će vaš vikend biti i te kako dinamičan, budite sigurni da ćete se potpuno odmoriti i da ćete ovde pronaći svoj kutak mira tokom večeri.

Dozvolite sebi dašak raja i prepustite se kampu Rajska rijeka koji će vas ugostiti baš onako kako ste zamišljali. Obezbediće vam kompletnu opremu za uzbudljivi vikend, iskusnog skipera i potrudiće se da vam ugode u svakom smislu.

Neka vaša avantura uz rafting i hiking počne već ovog vikenda!

T.Ž.