Želite ludačku i nezaboravnu žurku za Novu godinu? Klub Freestyler Winterstage je pravi izbor za Novu godinu ukoliko želite da se provedete baš onako kako ste zamišljali.

Mesto koje je dobro poznato po odličnim gostovanjima vrhunskih pevača i ove godine organizovaće vam nezaboravan doček koji će se prepričavati.

Freestyler Winterstage Nova godina pružiće vam savršeno novogodišnje veče koje će biti propraćeno odličnim raspoloženjem svih prisutnih, vrhunskom muzikom i ponudom koja se ne odbija. Očekuje vas bogata ponuda pića kao i sjajna energija po čemu je ovaj beogradski klub dobro poznat.

Predhodne godine klub Freestyler Winterstage učinio je novogodišnje veče i te kako posebnim. Tokom cele večeri širila se pozitivna energija i vrtela je odlična muzika za koju su bili zaduženi vrhunski DJ-evi. Prema svemu sudeći, i ove godine očekuje vas odličan novogodišnji party i prilika da se provedete kako dolikuje.

Uživajte u najpopularnijem klubu u Beton hali i dočekajte ponoć na pravi način. Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.