Nova godina

Sa dolaskom proleća, živopisnih boja i cvetanja prirode koji stižu nakon hladnih zimskih meseci, lako je shvatiti zašto se mnogi parovi odlučuju za venčaje upravo tokom ove sezone. Ako ste i vi jedan od tih parova i želite da unesete svežinu i inovativnost u svoje prolećno venčanje, pogledajte nekoliko ideja koje su trend u svetu.

  1. Cvetni dodaci za kosu – Nema boljeg doba godine od proleća za dodavanje cvetnih detalja izgledu mlade. Postoji mnogo načina da cveće uključite u vaš outfit, kao što su: dodavanje cveća u pletenicu ili punđu, nošenje cvetne tijare ili venčića od cveća i slično. Ukoliko želite diskretniji izgled, odaberite cvetne šnale ili ukosnice za kosu.
  1. Pastelna paleta boja – Proleće ide ruku pod ruku sa pastelnim paletama boja i zato dodajte suptilne pastelne boje u svoju dekoraciju. Zamislite pastelne tkanine uparene sa neutralnim cvetnim aranžmanima ili obrnuto. Možete kombinovati i pastelne tonove sa detaljima jarkih boja. Mogućnosti su beskrajne i dozvoljavaju da pustite mašti na volju.
  1. Dodajte proleće vašim odevnim kombinacijama – Dobar cvetni ili pastelni detalj na pantalonama, kravatama ili haljinama uvek je atraktivan. Ako želite da dodate ove elemente vašem izgledu za dan venčanja, nema boljeg trenutka za to od proleća.
  1. Venčanja na otvorenom – Šta bolje govori o lepoti proleća od venčanja na otvorenom? Iskoristite lepo vreme i bujno zelenilo organizovanjem vašeg posebnog dana na otvorenom. Što više zelenila i cveća imate na lokaciji, manje morate da dekorišete, što smatramo obostranom koristi. Samo budite spremni za kišu ili iznenadnu promenu vremena.
  1. Ukrasite aleje cvećem – Kada organizujere venčanje na otvorenom, podignite to na viši nivo postavljanjem cveća duž aleja vaše ceremonije. To daruje prirodan i istovremeno romantičan  izgled i odmah podiže atmosferu i celokupni ambijent na jedan viši nivo. Ova ideja se sa lakoćom može realizovati na gotovo na svakoj lokaciji – od planina, obala mora do vašeg dvorišta.
  1. Planirajte bacanje cveća prilikom izlaska – Ceremoniju izlaska mladenaca uz bacanje cveća svi volimo. Zabavno je, fotografije su prelepe, a vaši gosti će sigurno uživati bacajući vam lepe male cvetove nakon što izgovorite svoje ‘da’. Takođe, po našem mišljenju, cveće je daleko lepše upotrebiti u ovu svrhu od konfeta.
  1. Poklonite gostima poklone inspirirane prolećem – Pokloni za svadbu su uvek pomalo nezgodna tema. S jedne strane, želite da poklonite nešto svojim gostima kao znak zahvalnosti što su proslavili vašu ljubav sa vama, dok sa druge strane, ne želite trošiti novac na nešto što će na kraju ostati neiskorišćeno. Zato je sve popularniji trend da se daruju sezonski pokloni poput semenki divljeg cveća ili mini biljaka.
  1. Poslužite sveže koktele – Kreirate svoj jedinstven koktel i birajte elemente koje su simboli proleća. Bilo da je to nežan cvet ili voće koje je trenutno u sezoni, posluživanje svežih koktela sa ovim suptilnim detaljima je savršen način da se proleće diskretno, ali primetno uključi u vaše venčanje.

PROLEĆNA VENČANJA U IMPERIUM HALL-U

Ukoliko tražite prostor za venčanja koji će vašem prolećnom venčanju dati dodir elegancije, sofisticiranosti i romantičnosti, sala za svadbe Imperium Hall, smeštena na obali Dunava, je savršen izbor za vas. Prolećna venčanja u Imperium Hall-u nude ne samo prelepu prirodnu pozadinu i fleksibilnost u planiranju i organizaciji, već i besprekornu uslugu koja čini svaku ceremoniju posebnom.

Imperium Hall pruža fantastičan spoj unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, omogućavajući gostima da uživaju u lepoti proleća dok slave vašu ljubav. Bez obzira da li sanjate o elegantnoj ceremoniji u svečanoj sali ili ležernom prijemu na otvorenom, Imperium Hall nudi fleksibilnost da prilagodite prostor svim vašim željama.

Iskusni tim ugostiteljskih profesionalca i event organizatora pomoći će vam da personalizujete svaki detalj, od cvetnih aranžmana do rasporeda sedenja gostiju, osiguravajući tako da vaše venčanje bude tačno onakvo kakvim ste ga zamislili.

Izuzetna gastronomska ponuda igra ključnu ulogu u stvaranju nezaboravne svadbene proslave. Restoran za svadbe Imperium Hall se ponosi svojom fantastičnim kulinarskim timom koji priprema vrhunske specijalitete tradicionalne srpske i internacionalne kuhinje. Od raskošnih prolećnih salata, preko preukusnih glavnih jela do elegantnih deserata, oni su spremni da zadovolje i najzahtevnije ukuse, nudeći pravo kulinarsko putovanje za vas i vaše goste.

Zakoračite u svet Imperium Hall-a gde se magija venčanja ostvaruje!