Nova godina

Želite li da vaše zanimanje bude kreativno, zanimljivo, inovativno, dobro plaćeno i perspektivno kako u zemlji, tako i u inostranstvu? Ukoliko je odgovor potvrdan, izaberite Panjković kurs za frizera i postanite profesionalni frizer.

Poznato je da su u celom svetu dobri frizeri izuzetno traženi i lako pronalaze posao, a u našoj zemlji se profesija frizer nalazi među top 5 najtraženijih zanimanja. Kao profesionalni frizer imaćete pred sobom gotovo neograničenu mogućnost izbora.

Možete da birate da li želite da radite kod poslodavca ili gradite samostalnu karijeru. Takođe, možete da birate rad u salonu, rad na telefiziji, filmu, u medijima, modnoj industriji, na kruzerima… ili rad kod kuće. Bavljenje frizerskim zanimanjem vam može biti osnovni posao ili dodatni izvor zarade.

Panjković kurs za frizera pružiće vam jedinstvenu obuku i najbolju edukaciju koju možete dobiti, a po završetku kursa i uspešno položenom završnom ispitu, dobijate sertifikat koji važi i u inostranstvu. Nastavni program je izuzetno sadržajan i usaglašen sa najvišim evropskim standardima. Predavači su iskusni profesionalci posvećeni cilju da svoje znanje, iskustvo i veštine prenesu na polaznike. Istovremeno se i oni sami neprekidno usavršavaju, idući u korak sa vremenom i prateći nove trendove u profesionalnom frizerskom i modnom svetu, koji se neprekidno razvijaju.

Program edukacije sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela nastave. Kada je u pitanju Panjković kurs za frizera, poseban naglasak je stavljen na praktičan rad na klijentima, gde studenti kroz sistem simulacije frizerskog salona stiču neophodno iskustvo, ne samo u tehničkom delu posla, već istovremeno savladavaju i osnove komunikologije i psihologije kako bi naučili i da ostvare najbolju relaciju sa klijentima.

KURS ZA FRIZERA CENA

Jedna od informacija koje najviše zanimaju buduće polaznike jeste i kolika je kurs za frizera cena. Imajte na umu da je svako ulaganje u vlastitu edukaciju i obrazovanje zapravo investicija za budućnost, koja će vam se, sasvim sigurno, višestruko isplatiti i vratiti.

Na akademiji Panjković, kurs za frizera cena je sledeća:

kurs za ženskog frizera, 245 eur mesečno (kurs traje 6 meseci, a nastava se odvija 5 dana nedeljno, prosečno oko 4-5 sati dnevno)

kurs za muškog frizera, 200 eur mesečno (kurs traje 5 meseci, 5 dana nedeljno, od ponedeljka do petka, dok je vikend slobodan)

kurs za nadogradnju kose, 350 eur cena kompletnog kursa (kurs traje 2 meseca, a nastava se odvija dva puta nedeljno)

individualni kurs za frizera  – za tačnu cenu kontaktirajte Panjković akademiju (obuka 1 na 1 sa Mikijem Panjkovićem, fleksibilni termini, sadržaj edukacije i dužina trajanja kursa)

kurs za šminkera, 550 evra cena kompletnog kursa (kurs traje 2 meseca, nastava se odvija dva puta nedeljno, a cena uključuje: kompletnu obuku, paket profesionalne šminke za svakog učenika, kao i izdavanje sertifikata)

Učite od najboljih, pozovite +381 63 60 80 93 i postanite profesionalni frizer!