Nova godina

Pregled lekara opšte medicine obavlja se na nivou primarne zdravstvene zaštite i obuhvata izuzetno veliku oblast delovanja. Naime, ovaj pregled nije usko fokusiran samo na određene oblasti ili organe tela već pristupa svakom zdravstvenom problemu sa kojim se pacijent javi. Obavlja se od strane lekara opšte medicine, specijaliste opšte medicine ili lekara specijaliste medicine rada.

Lekar opšte medicine je, zapravo, prvi lekar kojem se pacijenti obraćaju ukoliko osete ili primete bilo kakvu zdravstvenu tegobu ili promenu. Takođe, njemu se obraćaju i radi provere opšteg zdravstvenog stanja, prevencije ili skrininga (primena medicinskih testova u cilju ranog otkrivanja bolesti, u momentu kada nisu prisutni simptomi bolesti).

Ukoliko je, nakon obavljenog pregleda, lekar opšte medicine mišljenja da je neophodno obaviti dodatnu dijagnostiku, uputiće pacijenta na odgovarajuće analize i potrebne preglede ili kod lekara specijaliste za određenu oblast medicine. Statistika pokazuje da je, ipak, u najvećem broju slučajeva, pregled lekara opšte medicine dovoljan za dijagnostifikovanje zdravstvenog problema, nakon čega lekar preporučuje plan lečenja, prepisuje adekvatnu terapiju i, po potrebi, zakazuje pacijentu kontrolni pregled.

Iz navednih činjenica i razloga, jasno je koliko je za zdravlje ljudi važan kvalitetan i profesionalno obavljen pregled lekara opšte medicine. U današnje vreme, kada su javne medicinske ustanove prebukirane, odlazak na pregled lekara opšte medicine u privatnu ordinaciju ili kliniku donosi značajne benfite pacijentu.

Klinika ProHealth Beograd omogućava vam privatni pregled lekara opšte medicineu moderno opremljenom i prijatnom prostoru, gde će se u tačno zakazanom terminu, bez gužvi i čekanja u redovima, lekar posvetiti vama i vašem zdravstvenom problemu.

Za pregled svakog pacijenta ponaosob predviđeno je dovoljno vremena što lekaru omogućava da posvećeno i u miru uzme anamnezu pacijenta, obavi fizikalni pregled, upozna se sa postojećom medicinskom dokumentacijom i, na osnovu svih ovih parametara, uspostavi dijagnozu i odredi terapiju i program lečenja.

 

PREGLED LEKARA OPŠTE PRAKSE CENA

pregled lekara opste prakse

Za pregled lekara opšte prakse cena u ProHealth klinici Beograd je pristupačna svim građanima i iznosi 5.500,00 rsd. Dugogodišnja odgovorna i maksimalna posvećenost pacijentima i prestižna reputacija, za koju su ponajviše zaslužni uspešni rezultati lečenja i zadovoljni pacijenti, najbolja su preporuka da i Vi Vaše zdravlje poverite našim stručnjacima.

Budite sigurni da ste u sigurnim rukama jer je medicinski tim ProHealth klinike sačinjen od vrhunskih stručnjaka u različitim oblastima medicine.

Pregled lekara opšte prakse možete zakazati pozivom na broj +381 11 42 07 063 ili +381 61 2877 737.

Vaše zdravlje nam je na prvom mestu – ProHealth klinika.