Nova godina

Za pravi uspeh u poslu izaberite provereno najbolji kurs za frizera u Beogradu i obezbedite sebi put ka vrhu. Ukoliko ste kreativna osoba i nemate iskustva kada je frizerski svet u pitanju, najvažnije je da imate volju i želju da se edukujete kako biste savladali sve tehnike frizera i započeli svoj posao sa ljubavlju.

Izaberite provereno najbolji kurs za frizera u Beogradu i postanite deo ekipe vrhunskih frizera čija imena su na daleko poznata.

 

KURS ZA FRIZERA BEOGRAD

 

kurs za frizera Beograd
kurs za frizera Beograd

Kurs za frizera Beograd poslednjih godina sve je više tražen zbog same potražnje za istima ali i zbog ljubavi prema ovom zanatu. Biti frizer danas je prava privilegija i zadovoljstvo jer vam posao frizera otvara mnoga vrata. Pored sirtifikacije koja važi u svetu, učešća na modnim eventovima kurs za frizera Beograd može vam pružiti mnoštvo benefita.

Želeći da odaberemo najbolje, predstavljamo vam prestižnu frizersku akademiju Panjković koja je broj 1 u nšem regionu. Sa velikim iskustvom i neosporivim talentom mnogih koji su deo akademije Panjković, ovo je kurs za frizera Beograd koji vam garantuje uspeh i kvaltet na prvom mestu.

 

kurs za frizera Beograd
kurs za frizera Beograd

Upoznajte se sa svim frizerskim tehnikama uz pomoć pravog stručnjaka Mikija Panjkovića koji je svoje znanje stekao u američkim školama. Svoje znanje i kreativnost preneo je u naš region i tako postao najbolji u ovoj branši.

Akademija Panjković nudi kurs za ženskog frizera u trajanju od 6 meseci, kao i kurs za muškog frizera koji traje 5 meseci. Uživaćete učeći zajedno sa drugim polaznicima, razmenićete međusobno iskustva i prepustiti se svojoj kreativnosti kojoj nema kraja.

 

Oba kursa obuhvataju:

Stručna obuka

Rad na klijentima – modelima

Rad sa profesionalnim priborom i alatom

Profesionalna kozmetika

Testovi za proveru znanja

Polaganje završnog ispita

Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju

Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

Budite sigurni da vas očekuje kvalitetan program, maksimalna posvećenost, kompletna obuka kao i prijatno druženje uz koje će sve biti zabavnije i lakše. Izgradite svoje ime i postanite prepoznatljivi i van granica Srbije – akademija Panjković.

 

T.Ž.