Ne propustite savršen vikend na reci Tari i rafting iz snova koji će vam priuštiti nezaboravne trenutke. Odaberite ovu jedinstvenu avanturu na reci koja oslobađa duh i telo i osetite visok nivo adrenalina zajedno sa vašom ekipom. Ovo je jedinstvena prilika da se dobro zabavite i stvorite najlepše uspomene koje se nikada ne zaboravljaju.

 

RAFTING NA TARI

 

rafting na tari
Rafting na Tari

 

Rafting na Tari predstavlja jednu od najinteresantnijih aktivnosti na reci gde ćete se u potpunosti stopiti sa prirodom i uživati na poseban način. Rafting na Tari podrazumeva vožnju čamcem na reci sa kompletnom opremom za rafting i iskusnim i licenciranim skriperom koji dobro poznaje svaki deo magične reke Tare.

Najbolji period za rafting jeste period od marta pa sve do oktobra kada je reka Tara najpovoljnija za ovakvu avanturu. Dinamika vode tokom ovog perioda je različita i razlikuje se od rečnih brzaka i vodostaja od kojih zavisi težina avanture. Najveću atrakciju predstavlja period početkom godine kada se topi sneg sa planina i tada je reka najbrža.

Rafting na Tari nikada ne traje vremenski isto jer zavisi od vremenskog period u kojem ćete se upustiti u ovu avanturu. Veslanjem zajedno sa vašim prijateljima i skiperom doprinećete ovoj specijalnoj avanturi i doživećete poseban ugođaj.

 

rafting na tari
Rafting na Tari

 

Za rafting na Tari vam nije potrebno posebno iskustvo osim želje za adrenalinom, a kada jednom probate ovaj vid zabave i avanture, sigurno ćete želeti da se vratite po još jednu „dozu adrenalina“.

Za sve koji nisu znali, Reka Tara je dugačka oko 146 km i protiče kroz Crnu Goru, a poslednjih 40km toka se nalazi u Bosni i Hercegovini. Dubina kanjona reke Tare je 1333 m, što ga čini najdubljim u Evropi, a drugim po redu u svetu nakon kanjona Kolorado.

Obezbedite sebi savršen vikend na reci Tari i probudite avanturistu u sebi. Garantujemo vam dobru zabavu i jedinstveni ugođaj u najboljem rafting kampu Rajska rijeka. Pored uživanja u raftingu, na pravi način opustićete se u ovom rafting kampu koji je prava autentična prirodna oaza i nalazi se na samoj obali Drine.

Sa obzirom da je kamp napravljen od prirodnih materijala, kamp Rajska rijeka pružiće vam nezaboravan vikend koji će biti ispunjem isključivo pozitivnom energijom.

Obezbedite sebi i prijateljima rafting avanturu već ovog vikenda!

 

T.Ž.