Kafana Druga kuca kao savrsen izbor za najbolji provod učiće vaš izlazak nesvakidašnjim. Ukoliko do sada niste bili u prilici da osetite čari najpopularnije kafane u Beogradu, pozovite vaše prijatelje i doživite pravo kafanski provod u centru grada.

Kafana Druga kuća ovog puta dočekaće vas u potpuno novom ambijentu koji će doprineti još boljem provodu u odnosu na ono na šta ste navikli. Moderno opremljen enterijer svakako će vas osvežiti, ali ono čemu će kafana Druga kuća ostati dosledna, jeste pravi boemski provod koji je ovde zaista poseban.

Kao mesto dobrog provoda imaćete priliku da uživate u ekskluzivnim gostovanjima popularnih pevača sa naše muzičke scene koji i te kako umeju da naprave odličnu atmosferu i sjajan provod.

Magla bend, White city bend, Nemanja Staletović, Aleksandra Marjanović samo su neki od pevača koji su učinili izlazak u kafani Druga kuća zaista specijalnim.

Ako vam je potreban predah od svakodnevnih obaveza i jedno pravo opuštajuće veče, kafana Druga kuća očekuje vas sa zadovoljstvom kako bi vam priredila nezaboravan provod.

Rezervišite vaše mesto u kafani Druga kuća pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.