Nova godina

Kako vreme odmiče, jedino što nam trenutno i dalje nedostaje u noćnom životu jeste Baraka – jedan od top 3 lokala u Beogradu koji je čini provod tako savršenim.

Ako ste do sada bili u prilici da doživite noći u popularnom baru Baraka, onda veoma dobro razumete o čemu je reč. Neka posebna energija vlada unutar ovih zidova, zbog čega je postalo omiljeno mesto većini beograđana, odnosno, pravim hedonistima koji znaju da uživaju.

Baraka bar je prava priča za one koji žele da uživaju na kompletan način, a to podrazumeva vrhunska pića, ekskluzivnu muziku uživo i očaravajuće ukuse koji se savršeno uklapaju u ceo koncept.

I enterijer je osmišljen sa puno stila tako da vas nikako ne ostavi ravnodušnim. Minimalistički stil, ali opet toliko ekskluzivan da ćete potpuno uživati u izlasku ovde. Svako veče u Baraka baru priča svoju priču, pruža savršen provod i ostavlja trenutke za pamćenje.

Svakog vikenda nastupa neki popularni bend koji je uvek iznenađenje za sve goste, ali ono što je zagarantovano, jeste uvek dinamična svirka i odlična atmosfera.

Kao mesto dobrog provoda i jedinstvene zabave, Baraka bar popeo se nam sam vrh lestvice kada je noćni život u Beogradu u pitanju.

Ako želite da uživate u potpunosti kada je izlazak u pitanju, Baraka bar ispuniće sve vaše želje i zadovoljiti sve vaše kriterijume ukoliko volite izlazak sa stilom.

Rezervišite vašer mesto u popularnom Baraka baru pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)