Nova godina

Kada pomislite na pravi kafanski provod, pomislite na Kafana Tarapana – provod koji traje godinama. Zato i jeste opstala svih ovih godina, zahvaljujući svojoj uvek dobroj atmosferi.

kafana Tarapana
kafana Tarapana

 

Kafana Tarapana je mesto u kojem ćete doživeti i pravi kafanski provod i moderan ambijent uz najveće kafanske hitove. Ovo je mesto koje odiše komforom i prijatnom atmosferom, zato se većina uvek rado vraća na ovo dobro poznato emsto.

Takođe, gotovo svake nedelje imate priliku da uživate u specijalnim gostovanjima naših velikih zvezda koje sa zadovoljstvom nastupaju u kafani Tarapana i priređuju uvek spektakularan provod. Iako izgleda veoma moderno i podseća na tipične klubove, i dalje je održala kafanski momenat za one prave boeme koji su željni larobnih kafanskih trenutaka.

Sigurni smo da je ovde dobar provod uvek zagarantovan, zato je kafana Tarapana mesto koje nudi dobar provod već godinama.

Sudeći po njenoj popularnosti, potražnja je uvek velika, zato rezervišite vaše mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.