Nova godina

Nova godina Beograd 2022 biće prava senzacija i prilika da doživite drugačije novogodišnju noć. Svake godine organizuju se proslave koje su posebne na svoj način, a mi vam predstavljamo najbolja mesta u kojima ćete uživati u svakom smislu.

Ovo nisu sasvim obična mesta koja ćete videti, ovo su ekskkluzivni restorani koji su po mnogo čemu posebni i drugačiji u bogatoj ponudi koju Beograd kao glavna prestonica nudi. Odaberite ambijent po vašem ukusu i prepustite se čarima novogodišnje noći koja će biti zaista jedinstvena.

Svaki restoran priča svoju priču, vaše je samo da se pronađete u toj priči, sve ostalo prepustite nama.

NOVA GODINA BEOGRAD

Nova godina Beograd je šansa za nezaboravnim dočekom kojeg ćete se sigurno zauvek sećati. Svi znamo da Beograd nikada ne spava, onda samo zamislite kako tek izgleda Beograd u novogodišnjoj noći?

Ukoliko do sada niste imali priliku da doživite čari dočeka u Beogradu, sada je pravi trenutak da obezbedite sebi nezaboravno novogodišnje veče zajedno sa vašim prijateljima. Sudeći prema predhodnoj godini, ovo su mesta koja su svojim gostima priredila pravo spektakularno veče prepuno iznenađenja i pozitivne energije.

Nova godina u Beogradu je period kada najviše turista i stranaca dolazi u našu prestonicu kako bi doživela  Novu godinu o kojem se toliko priča. Tada vlada najveća euforija u gradu i pravo je zadovoljstvo proslaviti doček upravo ovde.

nova godina u beogradu 2022

NOVA GODINA U BEOGRADU 2022

Nova godina u Beogradu 2022 priuštiće vam luksuzan doček Nove godine u najlepšim prostorima uz proslavu o kakvoj ste sigurno maštali. Upoznajte najbolje restorane koji će se potruditi da vam dočaraju Nova godina 2022 na specijalan način. Ako ste ljubitelj elegancije i komfora, ovo su specijalna mesta koja će vam udovoljiti u svakom smislu.

Prva atrakcija biće enterijer koji će vas potpuno oduševiti, nakon čega sledi vrhunska ponuda hrane i pića za svačiji ukus, a najviše od svega dopašće vam se muzički odabir koji je iz godine u godinu sve atraktivniji i bolji.

Uz najpopularnije poveča sa naše muzičke scene, vaš doček u ovim restoranima biće veče za pamćenje. Očekuju vas najveći hitovi svih vremena i veoma dinamično veče.

perla event hall
perla event hall

PERLA EVENT HALL

Perla Event Hall je jedno od najlepših mesta na Novom Beogradu i pružiće vam priliku da doživite zaista čaroban doček. Kao i svake godine, ovde je dinamično veče zaragantovano kao i dobro raspoloženje. Predhodne godine ovo je bio jedan od najtraženijih dočeka i to zahvaljujući pristupačnoj ceni, odličnim pevačima i čarobnom ambijentu.

Dekoracija je takva da sve sija pa  će vam i to dodatno ulepšati atmosferu. Oni koji su dočekali ovde Novu godinu kažu da je hrana bila preukusna i sveža, piće se točilo tokom cele noći a muzika je bila fantastična.

Sigurni smo da će i ovog puta Nova godina u Perla Event Hall-u biti na samom vrhuncu.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

garden hill
garden hill

GARDEN HILL

Garden Hill je mesto za prave hedoniste. Ako volite komfor i luksuz, ovo je pravo mesto za vas. Pored odlične organizacije, bez reči će vas ostaviti odabir pevača. Ovog puta za vas pevaće najveća zvezda sa naših prostora Ceca Ražnatović. Da će ovo biti pravi spektakl, svedoči velika zainteresovanost koja je već sada uvekoliko prisutna.

Ovo će biti najtraženija Nova godina kao što je bio slučaj i predhodne godine. Garden Hill prirediće vam proslavu na visokom nivou, a što se enterijera tiče, sve će sijati od lepote i glamura.

Ako volite luskuz, Garden Hill će biti mesto baš po vašem ukusu.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

zlatnik hall

ZLATNIK HALL

Zlatnik Hall je mesto najbolje provoda kada je Nova godina u pitanju. Poslednjih godina ovo je postalo sve popularnije mesto zbog svog prelepog ambijenta, odlične lokacije i odabira pevača. Predhodne godine Nova godina je bila na samom vrhu kada je atmosfera u pitanju, što se moglo bideti na licima zadovoljnih gostiju.

Pevali su se hitovi sve to jutra, a oni koji su prisustvovali zabavi kažu da je ulsuga bila na visokom nivou kao i da je hrana bila vrhunska.

Uz najpristupačniju cenu doživećete nezaboravnu Novu godinu i priliku da uživate u savršenom ambijentu koji će vam sigurno prijati.

Info & Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

Budite deo najboljih dočeka i provedite se baš onako kako ste zaslužili. Proslava Nove godine služi da uživamo u svakom trenutku, da ispratimo staru i dočekamo Novu godinu na adekvatan način.

Neka poslednji dan u godini bude ispunjen ljubavlju, radošću i dobrom atmosferom u novogodišnjoj noći. Okupite vaše najdraže i odaberite najbolje mesto za uživanje, prepustite se vrhunskoj organizaciji ovih restorana i budite uvereni da vas očekuje prava zabava u kojoj ćete zaista uživati.