Nova godina

 

Kako izabrati kvalitetne aparate za ubruse koji će zadovoljiti sve potrebe kada su kvalitet i higijena u pitanju? Predstavljamo vam Hygiene Professional kompaniju koja proizvodi kvalitetne aparate za ubruse modernog i praktičnog dizajna koji će olakšati vašu svakodnevnicu. Gde god da se nalazite, uz njihove proizvode higijena prostora biće na visokom nivou i biće vidljiva već na prvi pogled.

Upravo zbog pitanja kako izabrati kvalitetne aparate za ubruse nastali su njihovi vrhunski aparati koje danas možete videti danas u mnogim ugostiteljskim objektima.

Kompanija Hygiene Proffesional team postoji dugi niz godina i u svojoj ponudi pored aparata za ubrise nudi i kompletnu papirnu galanteriju i sve prateće proizvode kada je higijena prostora u pitanju.

Svakom proizvodu posvećena je posebna pažnja kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe klijenata i kako bi svaki proizvod bio praktičan za upotrebu. Odaberite najbolje iz ponude i uživajte u elegantnom dizajnu aparata za ubruse.

 

APARAT ZA UBRUSE

 

Aparat za ubruse
Aparat za ubruse

 

Aparat za ubruse u ugostiteljskim objektima gde je veća koncentracija ljudi ima visoku primenu i upotrebu, a pored toga aparat za ubruse Hygiene Professional smanjiće bespotrebno bacanje viška ubrusa. Gotovo svaki aparat za ubruse dizajniran je po principu „jedan po jedan“ list koji jednim pokretom izbacuje ubrus koji je vrhunskog kvaliteta.

Svi ubrusi su visokog kvaliteta, višeslojni su i lako upijaju tečnost. Pored toga, materijal je veoma kvalitetan i biće nežan prema vašim rukama.

Svaki aparat za ubruse jednostavno se postavlja u ugostiteljskim objektima i ne zauzimaju previše mesta. Postavljaju se na zidove, izgledaju elegantno i olakšavaju svakodnevnu upotrebu i dopunu. Papirna galanterija se u aparatima za ubruse lako dopunjuje a sami aparati čuvaju ubruse i održavaju njihovu čistoću sve do same upotrebe.

Da bi nivo higijene ugostiteljskog objekta bila na zadovoljavajućem nivou i da bi svaki klijent bio zadovoljan, svaki proizvod iz ponude Hygiene Team Professional prošao je posebnu kontrolu kvaliteta kako bi u potpunosti bili sigurni da se koristi siguran proizvod.

Postoje različiti aparati kao što su aparati za ubruse u rolni, aparati za ubruse u listovima, aparati za tečne sapune, aparati za toalet papir u listovima, aparat za toalet papir u rolni i aparat za higijenske kesice. Svaki od ovih aparata ima svoju visoku primenu i od velikog je značaja za svako preduzeće kojem je nivo higijene od velike važnosti.

U nastavku vam predstavljamo neke od najpopularnijih proizvoda kompanije Hygiene Team Professional koji će zadovoljiti vaše potrebe i održati higijenu na zavidnom nivou u svakom trenutku.

 

TORK MINI SINGLEFOLD

Tork Mini Singlefold
Tork Mini Singlefold

Tork Mini Singlefold držači za ubruse imaju specijalan dizajn i osmišljen je da radi po principu jedan po jedan. Veće dimenzije ubrusa povećavaju kapacitet sušenja, a mini držač je savršen za prostorije sa ograničenim prostorom na zidu jer ne zauzima previše mesta. Veoma je prijatnog izleda i veoma lako se koristi.

 

TORK SMARTONE TWIN

Tork SmartOne Twin
Tork SmartOne Twin

Tork SmartOne Twin Mini držač za toalet papir u rolni pogodan za upotrebu u toaletima velike posećenosti u kojima vladaju zahtevni uslovi. Čuvanje dve rolne i doziranje u listićima po principu jedan po jedan doprinosi da se potrošnja smanji i do 40%. Tork Elevation držači imaju funkcionalan i moderan dizajn koji ostavlja pozitivan utisak na Vaše goste.

 

TORK REFLEX

Tork Reflex
Tork Reflex

Tork Reflex držač sa centralnim izvlačenjem je pravo rešenje za ugostiteljske objekte u kojima je veća koncentracija ljudi. Uz sistem za pojedinačno doziranje u listićima, sistem kontroliše potrošnju i smanjuje bespotrebno bacanje viška papira. Ovo je aparat kojim može da se upravlja jednom rukom zbog čega je vrlo jednostavan za upotrebu.

 

Uživajte u lepoti i praktičnosti kada su aparati za ubruse u pitanju, dok će higijena prostora biti uvek na zadovoljavajućem nivou. Uz ove sjajne aparate više nećete imati obavezu da konstantno proveravate da li je potrebno dopuniti isti a čistoća će biti vidljiva u svakom trenutku.

T.Ž.