Nova godina

 

Profesionalni kurs za frizera akademije Panjković je najbolji kurs u Beogradu za sve one koji žele da postanu vrhunski frizeri čiji kvalitet će se na daleko prepoznati. Obezbedite sebi najkvalitetniju obuku i uživajte umnogim pogodnostima koje će vam akadamija Panjković obezbediti.

Ako zaista volite posao frizera, ovo će biti vaš pravi put ka samom vrhu. Uz kompletnu obuku saznajte još nekoliko razloga zašto je akademija Panjković Vaš pravi izbor. Poslednjih godina ovo je jedan od najtraženijih zanata u celom svetu gde je potražnja za profesionalcima u velikom porastu. Upravo zbog toga, sve je više onih koji odlučuju da idu ovim putem i usavrše svoje znanje do maksimuma.

Akademija Panjković je prestižna akademija za negu kose koja postoji dugi niz godina na tržištu i predstavlja dokazano najuspešniju akademiju koja iza sebe ima niz uspešnih učenika čija imena su poznata u svetu nege i lepote. Budite i vi jedinstveni, inovativni i sigurni u sebe, sve ostalo obezbediće vam akademija Panjković.

 

KURS ZA FRIZERA

 

kurs za frizera

 

Kurs za frizera obuhvata kompletnu obuku, a akademija Panjković nudi kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera. U ponudi je i individualan kurs ukoliko želite maksimalnu posvećenost predavača kao i mogućnost da sami birate termine.

Kurs za frizera odnosno, svaka obuka temeljno je osmišljena radi što boljeg kvaliteta programa i razumevanja istog, a Miki Panjković sa  velikim zadovoljstvom i uživanjem će vam preneti svoje znanje.

 

Kurs za frizera u akademiji Panjković obuhvata:

 

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

Kurs za frizera Beograd
Kurs za frizera – akademija Panjković


Kurs za frizera
u akademiji Panjković je pravo uživanje i zadovoljstvo upisati. Pored učenja, upoznaćete nove ljude i podelićete vaša iskustva. Očekuje vas prijatno druženje u kojem ćete uživati, Kurs za ženskog frizera osmišljen je da traje 6 meseci, dok je kurs za muškog frizera osmišljen da traje 5 meseci. Ovo je sasvim dovoljan period da savladate sve tehnike frizerskog sveta i sa lakoćom sami započnete svoj biznis.

Uživajte u svom poslu i prilikama koje donosi. Budite uvek u korak sa trendovima i obezbedite sebi veliku karijeru upisom akademije Panjković.

 

T.Ž.