Nova godina

 

Taksi je uz gradski prevoz i sopstveni automobil jedan od najpopularnijih vidova prevoza. Dakle,  kako pozvati taksi?

Taksi je vrlo popularan svuda u svetu, a neki gradovi, kao npr London, imaju specijalne regulative za ovaj vid prevoza. Londonski taksi je specifičan po svoj izgledu i funkcionalnosti koji ga izdvajaju od ostalih učesnika u saobraćaju. Taksi je u svetu najčešće žut, ali se može javiti i u svim ostalim bojama.

Pink taksi je najveće udruženje taksista u glavnom gradu, tako da ćete pozivom na broj 19803 najbrže doći do operatera i vozača. Naokn što operateru javite adresu na kojoj se nalazite, taksi možete očekivati u roku od maksimalno 5 – 10 minuta u bilo koje doba dana.

Pink taksi takođe možete naručiti i putem IOS i Android aplikacije, preko Twittera ili Vibera na broj 060/488-99-79.

Ovaj vid prevoza je najskuplji, međutim i ubedljivo najbolji kada je noćni provod u pitanju. Ukoliko ste popili sa društvom u provodu nikako nemojte da vozite, već pozovite taksi! Automobil kojim ste došli se neće pomeriti do sutra, a ukoliko sednete da ga vozite možda neće ni vaš život!

 

Cene taksi prevoza

U trenutku pisanja ovu su prosečne cene taksi prevoza u Beogradu:

Tarifa 1
Start 170 din
65 din/km
Radnim danom od 6:00 do 22:00

Tarifa 2
Start 170 din
85 din/km
Radnim danom od 22:00 do 6:00, nedelja i praznici

Tarifa 3
Start 170 din
130 din/Km
Radnim danom i vikendom od 0:00 do 24:00 van teritorije Beograda

 

Druge opcije prevoza

Ukoliko ste došli sopstvenim automobilom, možda je najbolje da se sa žurke vratite uz pomoć gradskih vozača. Ovo je vrlo efikasan i brz servis koji će vas i vaše vozilo vratiti na sigurno nakon provoda.

Pored taksija možete i koristiti noćni prevoz koji nije toliko čest, ali je svakako najjeftinija opcija.

 

Pre nego što odlučite kako da se vratite iz provoda, mi vam možemo pomoći kako da na njega odete! Pozovite 062/262-212 za najbolje žurke u gradu!

 

N.B