Ukoliko ste razmišljali o predahu tokom puta, kamp Rajska Rijeka je savrsen izbor za odmor dok idete ili se vracate sa mora. Bilo da avanturu želite da započnete pre nego što dođete do mora ili pak želite da se dodatno odmorite i opustite nakon letovanja, kamp Rajska Rijeka je tu da ispuni sve vaše želje.

Kamp-Rajska-Rijeka-je-savršen-izbor-za-odmor-dok-idete-ili-se-vracate-sa-mora
Kamp-Rajska-Rijeka-je-savršen-izbor-za-odmor-dok-idete-ili-se-vracate-sa-mora

Veliki broj mogućnosti, kao i interesantnih aktivnosti stoji vam na raspolaganju, a nema sumnje da ćete u njima zasigurno uživati. Najzastupljenija aktivnost svakako jeste dobro poznati rafting rekom Tarom, ali to nije sve što Tara i kamp Rajska Rijeka nude. Avanturu koja je pred vama možete upotpuniti i te kako živopisnim pustolovinama, kao što je Jeep Safari, Zip Line ili pak Hiking i upoznavanje planine po vašem izboru. Provedite jedne od najlepših trenutaka zajedno sa vašim voljenim osobama i prepustite se nezaboravnom iskustvu koje će se zasgiruno godinama prepričavati.

Širok spektar aktivnosti doprineće da pored zabave, upoznate prirodu na drugačiji način, kao i da steknete nova prijateljstva. Uživajte u živopisnim predelima koji će vam biti na dohvat ruke i prepustite se jedinstvenom iskustvu, kao i prilici da osetite čari netaknute prirode.

Kamp-Rajska-Rijeka-je-savršen-izbor-za-odmor-dok-idete-ili-se-vracate-sa-mora
Kamp-Rajska-Rijeka-je-savršen-izbor-za-odmor-dok-idete-ili-se-vracate-sa-mora

Rajska Rijeka predstavlja dobro poznati kamp koji odlikuje dugogodišnja tradicija, kao i reputacija koju svakim danom sve više dokazuje, ali i nadmašuje. Opuštena atmosfera, autentičan, a opet moderan ambijent pružiće vam jedne od najuzbudljivijih, ujedno i smirujućih trenutaka za koje će biti zaduženo izvanredno osoblje samog kampa. Ušuškana lokacija kampa čini ga idealnim za sve avanturističke aktivnosti, a pogotovo rafting, s obzirom da je u nepostrednoj blizini najatraktivnijeg dela toka Tare čineći ga savršenim za nezaboravan spust.

Uplovite u neverovatne prirodne lepote, te svoj odmor provedite na jednom od najlepših mesta, daleko od gužve i gradskog ludila. Isprobajte mnoštvo novih stvari i ne propustite sjajnu priliku koja je pred vama, a onda nudi fenomenalan doživljaj i magično iskustvo koje ćete vi, kao i vaši najmiliji pamtiti tokom celog života.