Da li ste više za rafting na Tari ili more? Ipak može oboje i ovo se čini kao savršena kombinacija u kojoj ćete posebno uživati. Ukoliko planirate odlazak na more u Crnu Goru, ne propustite posetu jednom od najlepših rafting kampova koji će vas sa zadovoljstvom ugostiti i priuštiti vam nezaboravan vikend.

Rafting kamp Rajska nalazi se na oko 2 km od Šćepan polja, graničnog prelaza sa Crnom Gorom, što je prava prilika da posetite ovo mesto i doživite sve lepote prirode koja ga okružuje. Bilo da tek odlazite na more ili se vraćate, rafting na Tari je avantura koju morate iskusiti, a pored toga vaš odmor biće zaista nezaboravan.

 

RAFTING NA TARI

rafting na tari
Rafting na Tari

Rafting na Tari jedan je od najlepših sportova na reci koji će vam pružiti pravu dozu adrenalina i trenutke za pamćenje. Ne propustite prilikuj da osetite ovako nešto, jer ovo je avantura koja se pamti. Kamp Rajska Rijeka se nalazi na idealnoj lokaciji za rafting, poslednjih 15 km toka Tare, što je zapravo i najatraktivniji deo koji pruža posebno uzbuđenje.

Osetićete sve moći reke Tare i upoznaćete se sa najlepšim prirodnim lepotama u ovim predelima. Poznato je da priroda i voda opušta um i telo, zato je ovo sve što vam je potrebno za pravi početak odmora. Upotpunite odmor jednom od najzanimljivijih avantura na vodi i uživajte u uzbuđenju koja ćete osetiti.

Rafting na Tari prava je stvar onima koji vole nova uzbuđenja, nova poznanstva i avanture koje opuštaju i čine da se zaista dobro osećamo. Rajska rijeka kamp čeka na vas, zato obezbedite sebi mesto što pre.

T.Ž.