Klub Up n Down – zabava u centru Beograda koja će vas pokrenuti već prve večeri prilikom vaše posete.Ovo je mesto koje će biti pravo osveženje za vas i mesto koje će sa sigurnošću tvrdimo, postati vaše omiljeno mesto za druženje.

Up and Down Studentski Trg biće pravo mesto zbivanja i dešavanja kako tokom večeri, tako i tokom dana. Dok tokom dana imate priliku da isprobate najekskluzivnije specijalitete koji se pripremaju na poseban način, tokom večeri ćete imati priliku da uživate u pravom večernjem izlasku.

 

Up n Down Beograd

Klub Up and Down i sama lokacija govori o tome da će ovde uvek biti dinamično, a i mesto je dobro poznato po predhodnim lokalima koji su i te kako ostavili traga što se izlazaka tiče a to su klub Vanilla i klub Kabinet. Takođe, Up and Down bar daje vam priliku da u vašem izlasku uživate u potpunosti pa, ukoliko ste ljubitelj nargile, isprobaćete najkvalitetnije ukuse koji će vam se veoma dopasti.

Ovo će biti mesto najkvalitetnijeg provoda i najspecifičnijih ukusa zbog kojih ćete se uvek rado vraćati, zato sa nestrpljenjem očekujte neočekivano.

Rezervišite vaše mesto na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Koji je broj za rezervacije za klub Up n Down Beograd?

Broj za rezervacije je 062 262 212

Gde mogu da pogledam aktuelan program za ovaj klub?

Program i nastupe možete pogledati na kudaveceras.rs