Rent a car Beograd za put u inostranstvo je idealan izbor ukoliko ne posedujete kola, a želeli biste sa porodicom ili vašim društvom da otputujete na odmor. MyRentCar agencija, ponudiće vam najpovoljnije cene i odličan kvalitet vozila. Agencija se nalazi u Beogradu i nudi dostavu vozila na vašu adresu odnosno gde želite da pokupite automobil.

RENTA CAR ZA INOSTRANSTVO

Pre nego što krenete u odabir renta car za inostranstvo, kompletan vozni park rent a car agencije ćemo vam navesti u daljem tekstu, kako biste odabrali vozilo za vaše potrebe. Bilo da idete sami, sa jednim ili ipak više saputnika, uvek je potrebno izabrati automobil koji će ispuniti sve vaše potrebe za putovanje u inostranstvo.

Opšti uslovi za iznajmljivanje automobila su da osoba koja uzima kola u najam mora da ima minimum 21 godinu, minimum 2 godine posedovanje vozačke dozvole koju treba pokazati na uvid, kao i obavezna identifikacija na uvid (lična karta ili pasoš) i ostavljanje depozita po cenovniku agencije.  Takođe, minimalno trajanje najma je 1 dan odnosno 24h uz toleranciju od 60 minuta zakašnjenja. Po isteku ovog prekoračenja dolazi do zaračunavanja novog dana najma vozila.

RENT A CAR BEOGRAD

Agencija za rent a car Beograd vam omogućava iznajmljivanje automobila na kraći ali i duži vremenski period. Ukoliko vam je potreban automobil na duži vremenski period, gde se cena određuje klasom i vrstom automobila, trajanja iznajmljivanja i kilometražom za svako vozilo u voznom parku. Ova usluga važi za sva pravna kao i fizička lica, a postoje još neke dodatne prednosti, a to su:

  • Dostava i preuzimanje vozila u bilo koje doba dana ili noći, kao i na bilo kom mestu na području Beograda.
  • Specijalan dodatni popust za duži vremenski period iznajmljivanja
  • MyRentCar agencija vam nudi privatnog i profesionalnog vozača koji je na usluzi 24h
  • Za pravna lica nema učešća
  • Uvek dostupno zamensko vozilo za vreme trajanja popravke iznajmljenog vozila
  • Podrška odnosno Call centar agencije je dostupan 24/7 za sve vaše zahteve, nezavisno o tome da li se radi o servisu, novom vozilu ili zameni vozila.

Sva vozila koja poseduje agencija su kasko osigurana i nisu starija od 6 godina, što znači da su auta proizvedena od 2015. godine pa na više.

Vozila koja poseduje ova agencija su:

opel astra hatchback rent a car
  • Opel Astra Hatchback – Ovo je automobil sa dinamičnom i elegantnom spoljašnjom linijom, koji troši oko 5,2 na 100 km u gradskoj vožnji. Unutrašnjost ovog automobila je veoma prostrana što ga čini veoma komfornim i udobnim za putovanje na duže staze, a može da putuje i do 5 osoba.
opel insignia rent a car
  • Opel Insignia – Ovaj automobil spada u veoma pogodne automobile ukoliko idete na odmor sa porodicom ili u manjoj grupi. Pored prostranog unutrašnjeg dela, Insigna ima i veliki gepek u koji možete da spakujete sve što vam je potrebno za vaš odmor.
jaguar e pace rent a car
  • Jaguar E-Pace – je prvi Jaguraov SUV model koji je proizveden 2020. godine. Ukoliko volite kvalitet, lakoću, moć, komfor i stil onda je ovo pravi automobil za vaše putovanje. Opremljen poslednjom tehnologijom, touchscreen ekranom koji je kompatibilan sa svim pametnim telefonima, kožom i vrhunskim enterijerom.

Takođe, u ponudi se nalaze i druga vozila kao što je Opel Adam Jam i Opel Astra.