Nova godina

 

Anđela Ignjatović, u široj javnosti poznata pod imenom Breskvica je jedna od najmlađih i najpopularnijih pevačica. Koliko Breskvica ima godina, je pitanje koje se mnogi zapitaju kada vide nju i njen uspeh.

Verovatno ste je viđali i slušali zajedno sa svojim sada već bivšim dečkom Mihajlom Verunovićem poznatijim pod imenom Voyage. Ovaj duo je stvorio nekoliko sjajnih numera koji su se neretko nalazili u samom vrhu Youtube Trending liste. Nažalost par se razišao početkom ove godine uz dosta medijske pažnje i otpočeli su svoje solo karijere u kojima takođe imaju dosta uspeha.

Oboje su poznati po ekstravagantnom oblačenju, frizuri i svaki put kad se pojave na sceni donesu nešto novo i neočekivano.

Anđela je rodjena 19. maja 2002. godine i ima 19 godina. Tako mlada, a sa ogromnom popularnošću, privukla je pažnju mnogim beogradskim lokalima. Freesyler i Tag su je već ugostili uz sjajnu atmosferu i prepun lokal. Uskoro bismo mogli da je vidimo u lokalima kao što su: Dep, Santo Domingo, Kartel

Mnogi smatraju da su Breskvica i Voyage započeli novi pravac u trap, rap i pop muzici i teško je njihovu muziku smestiti u određen žanr. Neke od pesama koje su ih proslavile su: Budi tu, C’esta La Vie, Da ti dam, kao i saradnje sa Vuk Mob-om i Tanjom Savić. Dobitnici su mnogih nagrada za mlade stvaraoce i ne sumnjamo da će ih biti još mnogo!

Da rezervišete mesto za sledeći Anđelin nastup pozovite 062/262-212