Nova godina

 

 

Koliko košta tablica sa imenom, odnosno personalizovanim tekstom? Verovatno ste do sad primetili ispred nekog splava ili kluba da neke tablice na automobilu odstupaju od uobičajenih, već sadrže neke zanimljive natpise.

Pravila

Da biste personalizovali svoju tablicu morate se pridržavati određenih pravila.

  1. Ne možete skinuti oznaku grada (BG, NI, NS, SP, ZR…), već ona mora biti na početku i personalizovanih tabilca.
  2. Moguće je napisati maksimalno 5 karatkera, bilo slova ili brojeva
  3. Ukoliko želite kombinaciju brojeva i slova između njih se mora nalaziti tačka, koja se takođe računa kao karakter. (NPR: KUD4V nije moguće napisati jer se broj nalazi između slova)
  4. Ne smete napisati ništa uvredljivo ili bezobrazno.

 

Obične tablice se plaćaju 2193 dinara, dok za personalizovane treba izdvojiti značajno više sredstava. Iznos koji ćete platiti za ovo zadovoljstvo je 87532 dinara, što je oko 740 evra.

Složićete se da cifra nije mala, zato i ne čudi što ćete ovakve tablice videti uglavnom na ekskluzivnijim modelima. Kada vam kažemo da registracija prosečnog automobila u Srbiji košta oko 25000 – 30000 dinara, ova cifra još više dobija na važnosti.

Naravno ovu cifru od 87532 dinara plaćate jednom u 7 godina, koliko i važe ove tablice, dok registaciju plaćate svake godine.

Nadamo se da smo vam pomogli sa ovim informacijama. Svakako vas savetujemo da kada izlazite u neku kafanu, klub ili splav, idete taksijem jer je tako najsigurnije da možete da se opustite i zaista dobro provedete. Kuda večeras portal vam stoji na usluzi da vam rezerviše najbolja mesta i to samo jednim pozivom na 062 262 212.

 

N.B